Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická teenage romantika, ktorá sa síce hrá na veľkú drámu, ale v podstate je to len ďalší film z plejády príbehov o šedej myške a egocentickom potetovanom machrovi. Šedá myška sa ocitne v novom neznámom prostredí, kde sa jej ujme jeden z najväčších gerojov na škole, a už ide všetko podľa klasického scenáru - namotávanie, prelomenie ľadov, láska bezhraničná, nevinné prerieknutie, precitnutie, a ako čerešnička na torte - romantické klišé vyznanie. Vizuál filmu bol síce pekný, aj šedá myška Josephine Langford pôsobila veľmi sympaticky, ale to na kvalitný film nestačí ani náhodou. Bolo by kruté dať tomu Odpad, ale úprimne, nemalo to od neho ďaleko... ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že hoci už mám dávno nad 20..táto snímka ma úplne dostala, a zase som sa cítila tak trošku ako oplašená tínedžerka :D Asi to bude hereckým obsadením (come on... vysoký, potetovaný sexy anglický herec s prízvukom a zvodným pohľadom :D) a skvelou chémiou medzi ústrednou dvojicou. Malo to pre mňa náboj, tempo, dej a bavilo ma to. A ktomu ako bonus ešte skvelý soundtrack. Knihy sú vec druhá a tie ma teda vôbec až tak nechytili...mala som pocit, že ide o akúsi zlátaninu všetkého možného pre násťročných bez nejakej pointy a dejovej línie... ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetla, a domnívám se, že ani nebudu. Nicméně tenhle film zapadající do rámce youngadult romance mi přišel vlastně v pohodě. Civilní reálie vyvažují dost nadsazený příběh, oba mladí představitelé hlavních charakterů jsou však natolik charismatičtí a zajímaví, že jim odpustíte mnohá dějová klišé ala Velmi nebezpečné známosti. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Vesměs mám ráda tyhle teen filmy, ale tento snímek mě neskutečně naštval. Příběh nulový, všichni herci dokonalí až to bolelo.. jediné co chválím je, že pocitově dokázali vystihnout emoce středoškoláků... ovšem na to, že jsou na výšce už je to trošku mimo. Pořád zvažuju zda zůstanu u dvou z milosti nebo na to prdím a dám jednu hvězdu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Film je založen na knize „After: Polibek“ od autorky Anny Todd. (simaa)
  • Knižní předloha začínala jako fan-fikce skupiny One Direction na Wattpadu, příběh získal neuvěřitelný úspěch, a proto jej autorka přepsala (nesměly tam vystupovat reální lidé bez svolení) a poté vydala. (simaa)

Reklama

Reklama