Reklama

Reklama

Hledá se Yetti

  • USA Missing Link (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pan Článek je legrační a roztomilou postavou v dobrodružném rodinném snímku od cenami ověnčeného studia Laika. Sir Lionel Frost je chrabrý a energický dobrodruh, který se považuje za předního odborníka na mýty a příšery. Ovšem nikdo jiný jeho objevům nevěří. Aby svůj názor obhájil, vydává se na americký severozápad objevit - Yettiho, chybějící vývojový článek mezi opicí a člověkem. Pan Článek - lehce bláznivý, překvapivě bystrý a citlivý tvor, který představuje posledního jedince svého druhu, čelí osamělosti a věří, že Sir Lionel je jediným mužem, který mu může pomoci. Ti dva spolu s nezávislou a vynalézavou Adelinou Fortnightovou zažívají odvážné dobrodružství, které směřuje k jedinému cíli - bájnému údolí Šangri-La. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (70)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Osobitá animace. která mi tentokrát až tak úplně nesedla ... v příběhu, který je dle očekávání veselý až rozverný - a jehož vtípky jsou mnohdy stejně originální jako výtvarná stránka. Nicméně ve finále se dobere k závěru, který je sice překvapivý a svým způsobem i výchovný, ale nelze ho pokládat za zcela uspokojivý. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Víte ... myslím, že pan Článek - pardon, vlastně Susan - měl nalézt takové příbuzenstvo, které by ho přijalo ... jako sobě rovného - nikoli namyšlenou gruppu bez špetky empatie, která si za každou cenu hraje na vojáky. Rozhodně si to zasloužil. Když pro nic jiného, tak třeba jenom kvůli tomu, že se necítil nijak zvlášť komfortně v lidských šatech. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $16,649,539Tržby Celosvetovo $26,249,469Tržby za predaj Blu-ray v USA $942,795Tržby za predaj DVD v USA $950,298║ Strhujúca až nekonvenčná animácia, zaujímavé postavičky, občas dobré uletené nápady ale postupne roztrieštený dej, občas zbytočne banálne až fádne momenty, úseky čo zbytočne podrážajú nohy, nestabilné. /65%/ ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

LAIKA strikes again a prináša ďalšiu skvelú jazdu a dobrodružstvo na veľké plátna. Skvelý voice cast, príbeh ktorý zahreje aj keď neohúri. Film je plný vtipov, ktoré pobavia a absolútne trafili do čierneho. Taktiež, v mojich očiach, Missing Link je jeden z najkrajších animovaných filmov... jeden z najkrajších filmov vôbec ktorý som videl na veľkom plátne. Niektoré zábery sú hodné zarámovania. Pobavil som sa, užil som si to celé ... jednoducho príjemný a prekrásny film ktorý očarí. 4.5* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Námět mě v očekávání dětské taškařice s mluvícími příšeráky dvakrát nelákal, o to spokojenější jsem, že se z něj vyklubalo půvabné neinfantilní dobrodružství, v němž poslední (mluvící, inteligentní, ironický) seskveč hledá v Himalájích své vzdálené příbuzné, yettie. Milý konverzační humor sympatických postaviček převažoval nad výpravnými akčními atrakcemi, přehlednými a nezběsilými, které schopná režie zabalila do uchvacující "stop motion" animace a zdařilé hudby. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nemo a Dory se již našli, a tak na řadu přichází další hledání, tentokrát ale z jiného soudku animace. Hledá se Yetti nemá vesměs čím překvapit, příběhově nejde o bůhvíjak vypilovaný film, v němž by se člověk dočkal nějakých nečekaných zvratů či hlubšího smyslu. Nicméně v kině to pěkně utíkalo, animace byla na své poměry celkem zdařilá a našel by se i nejeden celkem vtipný moment, o který se postaral hlavně pan Článek a stará bábinka. Vedle humoru film nepostrádal ani akci, viz plavba v bouři a zejména v závěru (u kterého musí teda člověk hodně ignorovat fyzikální zákony). ()

Galerie (86)

Zajímavosti (1)

  • Příběh se odehrává kolem roku 1886. (ČSFD)

Související novinky

77. Zlaté Glóby – výsledky

77. Zlaté Glóby – výsledky

06.01.2020

Kontroverzní moderátor a komik Ricky Gervais a spol. před pár hodinami rozdali v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles poslední ze Zlatých Glóbů a 77. ročník prestižních ocenění byl tak oficiálně… (více)

Reklama

Reklama