foto

Jack Blessing

  • nar. 29.7.1951
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 14.11.2017 (66 let)
    Chatsworth, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Legenda Země Oz: Dorotka se vrací
2012 Norman a duchové
2010 Megamysl
2006 Lovecká sezóna
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
2000 Pustina
Rodinné prokletí
Třináct dní
1999 Vražda na 75.ulici (TV film)
1994 Nová éra
1992 Miss America: Behind the Crown (TV film)
Poslední z kmene (TV film)
Samantha
1991 Cena za krásu (TV film)
1990 Joshuovo srdce (TV film)
Makléři (TV film)
Spirit of '76, The
1989 Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Strýček Buck
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
Milostné hrátky (TV film)
Strange Voices (TV film)
Summer School
1986 Bohem zapomenuté děti
Hamburger... The Motion Picture
Slepá justice (TV film)
1985 Amos (TV film)
1981 Galaxie teroru
Zázrak na ledě (TV film)
1980 Nebeská brána
1979 Women at West Point (TV film)
1978 Defection of Simas Kudirka, The (TV film)

TV seriály

2010 Mike a Molly (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rána jistoty (S10E04)
2005 Closer (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Audrey Pauleyová (S09E11)
2000 City of Angels (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Hearts and Souls (S06E05)
Brother's Keeper (S06E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Post Mortem (S03E12)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
1995 Cybill (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Communicable Theater (S03E18)
1990 Babes (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Living Dolls (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Day by Day (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1983 Small & Frye (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1980 Goodtime Girls (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace