Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Petra321 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komédia, ktorá má svoj príbeh, dej, obsah a dokonalé herecké obsadenie. Musím pochváliť tvorcov za to, že sa neskláňali k rasizmu a ako postavu Lary Jean obsadili kórejskú herečku. Ako bonus sme k príbehu dostali peknú hudobnú podložku a zaujímavý koniec. Hoci nebol neočakávaný, ale každopádne bol zaujímavý. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o film jen pro dospívající děti, ale zároveň toho dokáže tolik dát i dospělým. Není zrovna úplně těžké se ve snímku najít, zavzpomínat na svá školní léta a spatřit v něm něco, co každý z nás alespoň jednou zažil, i když třeba jen v malém měřítku. Film s sebou včetně klasického happy endingu přináší i spoustu ožitých klišé, ale ve finále komu to vadí, když je to tak dobře natočené a ve snímku hrají pouze nadaní herci? Já si to užij, jedná se o příjemnou hodinu a půl dlouhou oddechovku, kdy jsem se vrátil do svých školních let a zavzpomínal, jak to všechno bylo a nebylo. ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě překvapila svoji normálností. Příjemně to ubíhalo a hezky se na ty dva koukalo. Jediný škobrtlec, tak (nutně musel přijít) byl jen po lyžařském zájezdu. Tohle byla typicky Hollywoodská zbytečnost kvůli našponování děje. Lara byla takový ten obyčejný středoškolák, který se zamiloval i když trochu jinak než si vysnila. Za mě určitě moc hezké podívání a zároveň jedna z těch komedií které si klidně někdy pustím znovu. 4 hvězdy. Dala bych klidně i 5, ale ta scéna po lyžáku, mi tam přišla strašně moc natlačená kvůli dramatičnosti. Nevěřila bych že se dá ještě v Hollywoodu natočit hezká teen komedie. A nebylo to ani trapné nebo tupě debilní. Fajn kousek na romantický večer. Já si to teda užila. I slzička mi ukápla - asi začínám měknout :) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netflixu většinou nejsou tím, co od nich člověk očekává. Ovšem, jestli jsou v nějakém poli silní, je to nakonec evidentně romantický žánr. Letos po již tak dobrém Set It Up další kousek, a to ještě lepší. Z více dramatického kousku, nečekaný vývoj, skvěle napsané a zahrané. Rozhodně nestandardní romantika ze střední. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo, je to solidní konina, ale bavila jsem se :) Takový styl devadesátek - ale to tu zaznělo už víckrát. Krásně barevné, úžasná představa "lyžáku" v Americe :D To mě pobavilo asi nejvíc a v tu chvíli jsem zjistila, že se dívám na film, který budou neskutečně žrát puberťačky :D Je to skvěle ztřeštěné, barevné, svižné, s fešákem v hlavní roli, s bezstarostnou školou :D A otcem, kterého by chtěla každá puberťačka :D Dávám 4* za to, že jsem se několikrát zasmála víc, než bylo potřeba, ale proto, že mě školní narážky připomněly moji školu - hlavně vejšku a to mě bavilo nejvíc :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Když Peter (Noah Centineo) přijde za Larou (Lana Condor) na hřiště, kde běhá s Chris (Madeleine Arthur), nemá v ruce nic. Následně však Lara omdlívá, protože v ruce uvidí milostný dopis, který mu napsala. (pityty)

Reklama

Reklama