Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená oddychovka s relativně originálním počátečním nápadem staví zejména na roztomile zbrklém herectví Lany Condor a sympatickém projevu Noaha Centinea. První polovina snímku se mi rozhodně líbila víc, protože měla svěží start a dobře rozehraný děj, zatímco druhá polovina už sklouzávala do zajetých klišé žánrově podobných filmů. Vedle toho jsem si musel občas připomenout, že se má jedná o film ze středoškolského prostředí, čemuž odpovídalo mnohdy až otravné chování některých postav. Dávám silné tři hvězdy a rozhodně mohu doporučit ke zhlédnutí - milá a nenáročná jednohubka. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Lara Jean je 16 letá holka, jejíž sestra chodí s jejím nejlepším kamarádem a objektem její tajné lásky, kterému napsala dopis. Lara totiž každé své lásce už od školních let napsala dopis, ve kterém se vyznala ze svých citů. Byla to pro ni zpověď, dopis, který psala sama pro sebe. Velkou chybou ale bylo, že na ně nadepsala i adresy a když její starší sestra odjede na vysokou školu do Skotska a Lara stále nemá kluka, rozhodne se tuto situaci vyřešit její mladší 11 letá sestra, která dopisy rozešle. A zábava může začít. Knižní předlohu jsem nečetla, protože to je literatura, která už do mé věkové kategorie rozhodně nespadá a ani se na ní nechystám, takže nemohu soudit zpracování kniha vs film. Ale film se mi líbil. I přesto, že se jedná opravdu o film pro náctileté si myslím, že u nás starších osloví právě to pubertální jádro v nás a připomene vzpomínky na první lásky. Je to milé a hezké pohlazení pro duši. ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

'To all the boys I've loved before' alebo 'jak sa baba medzi dvomi rovnakými chalanmi rozhodnúť nemohla'. Ovšem jeden s ňou už chodil a druhý s ňou chodí aby nasral bývalku. Samozrejme bývalka musí byť brutálna mrcha akú na stredných školách budete ťažko hľadať a hlavná postava je anjelik na pohľadanie. Samozrejme celé je to vyplnené hercami z ktorých idú mladé dievčatá do kolien a rádoby 'peknými' herečkami aby na tento škvár tvorcovia nalákali aj nejakých chalanov. Príbeh je jedna úplná vata v ktorej by ste dôležité plot pointy hľadali ťažko a samozrejme je to natlakované toľkými klišé, že by sa Rosamude Pilcherová sa toto dielo nehanbila. Ale sme v móde, preto dáme nejaké to prcanie vo vírivke na Instagram aby sme pridali akú takú krízu 10 minút pred koncom, ako keby nebolo jasné ako to skončí. Hlúposť, ale na rozdiel od ostatných užívateľov nemám náladu hrať sa na 'milé hlúposti' alebo 'old school feeling hlúposti'. 1* za ako tak originálny nápad s listami, ktorý sa veľmi podobá na to, čo robia naozajstné dievčatá, inak je to basically všetko hlúpe a trápne. Nehnevajte sa, ale 20%. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No nic moc teda. Na můj vkus hóóódně dlouho se nic nedělo a pak jsem z těch chalanů byl trochu zmatenej a že bych při pohledu na to korejsky vyzerající děvče byl nějak extra štronzo, to se taky říct nedá. Předpokládám, že za týden nebudu vědět, o čem to bylo. Těm aktuálním 73 % teda popravdě řečeno moc nerozumím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)
  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)

Reklama

Reklama