Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 1

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (236)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku nevýrazný horor s podobným námětem, jako o 10 let starší a výrazně zajímavější Orphan. Atmosféru to má místy hodně slušnou, zejména v první půli a zásluhou Colma Feoreho, který se umí xichtit fakt děsivě. Na druhou stranu ostatní herecké výkony dost zaostávají a jsou strašně nezajímavé a necharismatické. Režijně dobré řemeslo, ale nic nového. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Už od svojho narodenia je Miles (Jackson Robert Scott) netradične inteligentný a preto mu chcú jeho rodičia poskytnúť čo najlepšie vzdelanie. Všetko sa mení vo chvíli, keď tento inokedy slušný chlapec, s ktorým nikdy nebol žiadny problém, brutálne napadne svojho spolužiaka. Napriek terapii sa Milesov stav neustále zhoršuje a je stále agresívnejší. Jeho rodičia sa rozhodnú nájsť pôvod zmeny v jeho správaní a čakajú na nich šokujúce zistenia. - Ďalší fajnový horor s malým diablom v hlavnej úlohe. Námet nie je ničím novým, ale Jackson Robert Scott už má skúsenosti z It, takže podáva slušný výkon a vďaka nemu vývoj filmu nevyzerá ako keby ho už divák niekedy videl. Velmi ma zaujala scéna s maďarským dialektom. Normálne rozmýšlam, že kontaktujem nejakého tvorcu a navrhnem mu, aby do amerického filmu nejakým spôsobom zakomponoval kus záhoráckeho textu. Nemôžem zabudnúť na vynikajúci soundtrack od pána Josepha Bisharu. S hodnotením to ale preháňat nebudem, pretože je viac než jasné, že by sa z tohto projektu dalo vyťažiť viac, keby jeho cielom nebolo uspokojiť mainstreamového diváka. EDIT: 16.10.2022 - Po druhom zhliadnutí to zvýšim na slabšie štyri. V porovnaní s inými mainstreamovými horormi sa totiž akcia rozbehne úplne na začiatku a v podstate nepolaví až do úplného konca. Taktiež som si medzičasom hlavne kvôli seriálu Locke & Key oblúbil Jacksona Roberta Scotta, ktorý tu na vek 10 rokov hrá vynikajúco. Len škoda, že tu nebolo viac halloweenskej atmosféry. + herec z It a Fear the Walking Dead + herečka z Extraterrestrial, It Stains the Sands Red a Jigsaw + herečka z Saw 3D a A Christmas Horror Story ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $7,865,474Tržby Celosvetovo $8,700,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ako námet dosť dobrý ale výsledok nie príliš efektívny v rámci žánru. Vyznie to akosi kostrbato, necelistvo, samozrejme nechýba klišé a naivita. Proste prvoplánoví vývar. V poslednej tretine to už troška aj otravuje. Už sme tu mali niečo podobné a to výborný Orphan a tam to ináč sypalo. /videl v kine: 40%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zvrchované žánrové klišé, ktoré sa ani nesnaží ísť vlastnou cestou. Ten mladík, nosná položka tohto filmu, má byť démonickým zjavením, je však skôr trápny a otravný. Herecký výkon jeho hereckého predstaviteľa, tu proste položil film na lopatky. A nebol v tom sám. Zvyšok dokončil režisér. Ono, dalo sa to čakať, pretože v dnešnej dobe tento žáner ( opäť ) viazne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když při odjezdu do porodnice šišlá těhule na svoje psisko "přivedeme ti domů bratříčka" pochopil jsem to tak, že se chystá porodit čokla. Ale porodí jen dalšího otravnýho fakana, kterej bude otravovat v dalším rádoby horroru. Infantilizace horrorového žánru tak pokračuje i nadále a potvrzuje to i tenhle film. To jsou furt strašidelné děti, nebo strašené děti... Uznávám, že jsou tam tři čtyři docela dobrý scény, ale všeobecně už mi tyhle dětský pseudohorrory lezou krkem. A ještě ta klukova neustále blbě civící matka... Chci ňákou pořádnou řezničinu s dvoumetrovým stokilovým hovadem v řeznický zástěře a s motorovkou! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)
  • Postava Milese (Jackson Robert Scott) má heterochromii, rozdíl v zbarvení očí (v případě Milese, pravé oko je hnědé a jeho levé oko je modré). (Tet.Ew)

Reklama

Reklama