Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

kATa.JSK 

všechny recenze uživatele

Krásný animák z budoucnosti, kde lidé potřebují ke svému životu roboty více, než je zdrávo. Můžete se s nimi dívat na televizi, udělají vám masáž nohou nebo za odučí hodinu ve škole. Hlavní aktérka filmu má této situace po krk a roboty pohrdá. Vše se změní ve chvíli, když pozná “přítele”, který by se radši zničil než aby poslední vzpomínku na holčičku ze svého harddisku vymazal. Film chvílemi připomíná Big hero 6. Téma roboti vs. lidstvo mě vždy baví a v této pohádce je spoustu otázek k zamyšlení - zneužití technologie pro ovládnutí lidstva, posedlost vlastnit nejnovější technologie, nechat se jimi ovládat a zapomínat na vlastní rodinu. Chvílemi velmi silný animák. Nádherně vizuálně zpracovaný, ale občas ztrácel na tempu a na závěrečné ukápnutí slzy nestačil. I tak, ale skvělá podívaná. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak dlhy úvod do animovaného filmu som ešte asi nevidel. Next gen, radšej takýto názov, tento činsky ktorý je na databaze je fakt na smiech. Je filmová rozlúčka s netflixom. Netreba zabúdať ani na netflix filmy ktoré sú poväčšinou v anglickom znení. Ale niektoré filmy a hlavne animáky majú aj Český dabing. Tento ho mal a bol zaručene podarený. Ale dej bol až príliš nudný a nápad ukradnutý veľkej šestke. Ktorá bola jednoznačne lepším animovaným filmom. 3* ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Blade Runner pro děti, jak na to upomínají odkazy v podobě vizuálu města, deštivých scén a papírové skládanky jednorožce. Otázky nad lidskostí uměle stvořené bytosti jsou však podle mě pouze povrchně nahozené, jen vábnička pro dospělé. Příběh sám cílí na raně pubertální dívky (a asi i kluky), kteří se cítí být outsidery (a kdo se v tom věku cítí jinak?) a nabízí jim katarzi v animované pomstě a rebélii (skvěle zvolený soudtrack). Na můj vkus je však film příliš militantní a násilnický. SHRNUTÍ: Kdo by v pubertě nechtěl ovládat supersilného robota, který si to za tebe rozdá s celým světem? Kdo by takového robota nechtěl mít v dospělosti? ()

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. Za takový animák by se nestyděl i Disney s Pixarem. Audiovizuálě podmanivé (anime prvky v akcích správně epické), kupředu hnané skrz dobře napsané (přesto neoriginální) postavy, sem tam prosáknou nápady a pár gagů a jako celek to funguje náramně. Výborná věc pro všechny věkové kategorie. Bravo! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohádka, která nenadchne, ani neurazí. Trochu mi to připomínalo Big Hero 6, ale není to tak dobré. V poslední době se roztrhl pytel s takovými animáky, které varují před rostoucí technologií a roboty, co chtějí převzít vládu nad světem. Možná je to až moc omýlané téma a chtělo by to zase něco jiného. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama