Reklama

Reklama

Vítej doma

  • USA Welcome Home (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jeden pár tráví víkend v najatém prázdninovém domě na italském venkově ve snaze dát do pořádku svůj vztah, ale brzy se stanou obětmi hrozivých plánů pana domácího. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Nádherné prostředí italského venkova, vinice, kam se podíváš, úžasná vilka a v ní Emily Ratajkowski se svou luxusní postavičkou. Ráda by si tam vyžehlila svou nevěru, ale Aaron ne a ne zapomenout. Flashbacky na moment, kdy Emilu viděl dovádět s jiným, chudáka trápí, kudy chodí. Ani usmiřovací sex se moc nedaří. Když se na scéně objeví italský hřebeček Riccardo Scamarcio, Emily to zase pohnojí a je až příliš přátelská, hlavně tedy na Aaronův vkus. On však začne mít podezření, že Riccardo nebude jen kamarádský soused. Riccardo má totiž zálibu ve šmírování návštěvníků vily, která má zabudované skryté kamery snad i pod WC prkýnkem. Páreček se tak ocitne v nebezpečí a dojde i na boj o holý život. Líbilo se mi a bavilo mě to, možná to bylo i mou milovanou Itálií, ale tři hvězdy by byly moc málo. 4/5. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Voyeristická rutina, která nenadchne a už vůbec nepřekvapí, ale ani neurazí. Jako klady beru Emilku, na kterou se vzdor hereckým limitům kouká dobře a v roli záporáka pobavil Scamarcio, jehož charisma ale Ratliff nedokázal úplně využít. Jednoznačným záporem je hlavní hrdina, který je na pěst od začátku do konce a ani spatlaný závěr si tvůrci do rámečku nedají. Každopádně jednou se na to mrknout dá. 50% ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hrozně slabý, atmosféra totálně mimo, nevěrná přítelkyně malá odvážná, pohledy na skryté kamery téměř nic. Co se týče přítele tak totálně se do filmu nehodil, no a nás úchyl soused byl hodně slabý. Kamera ke konci totálně mimo pochopení, scéna skoro sexu souseda totálně mimo, prostě to celé posraly. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Emily Ratajkowski ukáže (málem) odhalené kozy, zadek v kalhotkách a nějaký ten kopulační pohyb. A režisérovi to zřejmě stačí. Splnil si svůj vlhký sen, kdy by se mohl skvěle uplatnit coby režisér soft porna. Jenže tenhle thriller není jen o erotice, má i thrillerovou zápletku, sice neoriginální, okoukanou, provařenou, ovšem pořád je to zápletka. Americký milenecký pár hodlá restartovat svůj vztah nahlodaný nevěrou z partnerčiny strany. Týdenní pobyt na italském venkově jejich napruženým genitáliím udělá jistě moc dobře. Majitelem pronajímané rezidence je ale chlípný Makaron, kterému dělá hezky, když se v útrobách domu promenáduje spoře oděná ženština, neb prostory jsou prošpikované skrytými kamerami. Celý film je vlastně čekáním na napínavou konfrontaci s nekalým protějškem, kterému trvá neúměrně dlouho se záškodnicky projevit. Emily Ratajkowski, Aaron Paul a jejich protivník Ricardo Scamarcio mají snahu být zajímaví, jenže scénář televizního specialisty Davida Levinsona nenabízí téměř žádný vzruch, až na občasnou reklamu na lepé křivky a na nich dokonale sedící spodní prádlo. A režisér George Ratliff zvolil uspávací tempo, víceméně rutinní přístup, kdy se ani v samotném finále do toho až tak moc neopřel. Za celý film se tedy toho moc nestane. Narušený chlapík je voyeur, ohavný manipulátor, tradičně si o sobě vymýšlí, aby dvojici dostal, kde ji potřebuje mít. Čekal jsem, jakým způsobem se prezentuje finální část, která toho rovněž moc nepředvedla. Film to dotáhl na ucházející známky hlavně díky obsazení, náznakům napětí a pokusům probudit libido. 6/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mladý pár prožívá vztahovou krizi jelikož ona mu byla nevěrná na firemním večírku s chlápkem co ho pořádal. Pronajmou si teda v Itálii barák ve kterém jich ,ale někdo sleduje. Taková americká verze Důvěrného Nepřítele jen místo inteligentního baráku zde máme obyčejný a místo počítače sledujícího lidi zde máme souseda sledujícího lidi. Film je strašně předvidatelný jelikož zde hraje zhruba 7 herců a pro film jsou důležití tak maximálně 4 tak, že si i totální trotl vydedukuje kdo to asi dělá tím pádem padá i napětí a hororové to už vůbec není a jediné co se tam dá pochválit je závěrečná scéna se špehováním (na druhou stranu podobná scéna byla už například v The Den nebo v Únikové Hře 2019) . 40 procent za film ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama