Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale z tak parádního námětu by bývalo šlo vyšašit mnohem zábavnější (=úchylnější & krvavější) podívanou, než tuhle milou, ale poněkud polovičatou zabijačku. Masárničky jsou víc nevidět než vidět a divák si je musí dopředstavovávat, postavy jsou povětšinou hodně ubohé (nejvíc se mi zamlouvalo duo otec a syn), slibný sklepní mutant nedostane ani warholovských patnáct minut slávy, ale sotva patnáct vteřin... Nejlepší z celého filmu jsou pak dvě poslední minuty před závěrečnými titulky, takhle bych si to býval představoval celé - víc akce na úkor nadbytečných keců. S povděkem ovšem oceňuju jeden v americkém filmu nečekaný úkaz, a to ten, že (SPOILER) negroidní mládenec je nemilosrdně rozšmelcován jako první ze všech. Tři hvězdy plus. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Občas by se hodilo v hodnocení mít jednu hvězdu navíc, pak bych jednu přidal. MP není vyložená ptákovina, není to ale žádná pecka, o čemž vás přesvědčí scénáristův majstrštyk s posledním členem rodiny (ach to klišé). Kdyby byl děj trošku akčnější a začátek ne tak dlouhej, určitě by to dojem zlepšilo, ale takhle po týhle jednohubce ani neškytnete. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitost, která vám nepřinese do života nic nového, za to dokáže na délku 90 minut zabavit a někdy i lehce znechutit. Pro náročné hororové gurmány to ovšem bude jen dosti slabý odvárek. Naštěstí tu máme aspoň docela sympatickou partu mladých lidí, kteří uvažují v rámci mezí docela logicky. S partou "padouchů" už to bylo trochu horší, protože jejich rádoby vražedné, po krvi lačnící charaktery byly jen těžko uvěřitelné. Když se ohlédnu za takovým tím druhým největším twistem, který měl diváka šokovat, musím dát další mínusové body, protože šokantní okamžik netrval snad ani minutu a režisér se rozhodl zkrátka dělat si to po svém, což v tomto případě dost škodilo. Celkový námět může znít sice originálně, ale režisér napsal záporné postavy tak nějak karikaturně, tudíž to víc než na tři není. Neškodila by tomu schopnější ruka a mnohem temnější a brutálnější atmosféra. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oslava na počest vražedné abstinence se poněkud vymkne kontrole, ale pozor! Kdo krade, může i zabít.. Snaha vše ozvláštnit různými kamerovými filtry, úhly a probořením čtvrté stěny vychází vniveč, zůstává jen představení úmyslně nesympatických postav a jejich postupná krvavá eliminace (tady snad jen překvapí, kdo „neuteče“). Navíc herecky velká bída s jedinou tmavou výjimkou. Pokud by nějakého blázna napadlo dělat remake Osvícení, Lance Reddick musí být kuchařem Hallorannem.. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Poser mě já jsem se nezkutečně bavil, přímo šílená jízda psycho lidi a spousty krve. No myslel jsem ze začátku že zlodějíčkové nám předvedou něco jako smrt ve tmě, ale nakonec jsem dostal fakt šílenou krvavou řezbu. Konec jsem od borce čekal trochu jiný, ale budiž jak se chlapec rozhodl, maso prostě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 26. dubna 2017 do 24. května 2017 v Malibu (Kalifornie, USA). (Kudly4)

Reklama

Reklama