Reklama

Reklama

Ava: Bez soucitu

  • USA Ava (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ava je zatraceně sexy a setkání s ní přežije jen málokdo. Ava je výjimečně dobrá nájemná vražedkyně, která pro tajnou organizaci likviduje zadané lidské cíle. Dostává ty nejvybranější úkoly - obvykle kravaťáky z vysokých kruhů byznysu. Ava pracuje bez soucitu rychle, čistě a nenápadně v různobarevných parukách, chic kalhotových kostýmech nebo v elegantních večerních šatech. Po jedné zpackané akci se ale všechno nebezpečně změní. Organizace, pro kterou pracovala, potřebuje zahladit stopy. Oficiálně se má ukrýt, vzít si volno a dopřát si odpočinek. Neoficiálně ji šéf organizace chce poslat na odpočinek navěky a zcela bez soucitu vypíše Avu jako cíl k likvidaci. Ava se mezitím rozhodne ukrýt doma, kde dlouhá léta nebyla, trochu napravit svoje vztahy s matkou a sestrou. Její otec mezitím zemřel a její expřítel a bývalý snoubenec propadl gamblingu a zapletl se s místní hráčskou mafií, kterou ona sama z dřívějška zná až příliš dobře. Nedá se říci, že by ji domov přivítal s otevřenou náručí. A to samozřejmě netuší, že se z ní stal kontrakt a oběť na odstřel a na každém kroku ji může čekat jiný zabiják. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (232)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jessica jakožto nájemná vražedkyně, jež začne vadit svému zaměstnavateli a který se ji tím pádem pokusí odstranit, poněvadž v téhle branži se výpovědi nepodepisují. I přes příšerné akční scény mohlo být vše v pořádku, pakliže by hlavní hrdinka během toho všeho "odstraňování" nestihla i řešit rodinné problémy a dávné jizvyčky, jak z románu nějaké pičmundy pilčerové. Chtělo to mít hloubku, ale je to jen strašná blbost. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Každé dievča chce dnes ukázať, že na to má - aj keď bolo predtým charakterovou herečkou. Odkrágľovať pár bezmenných chlapíkov a pár so známymi tvárami iných hercov do počtu. Ide to tak, ako už bolo mnohokrát písané, je to priesvitný kopirák... a ty čakáš a čakáš, čo bude tentokrát iné. Súkromná a pracovná rovina, ich prepletenie, staré účty a extrémne primitívna logika, rytmická beatová hudba a ideme...  Čo je inak ? Že špičková vrahyňa pre zas nejakú nepomenovanú organizáciu, nad všetkými a mimo všetkých, nevedno o čo jej idúce, je anonymná alkoholička, bez súcitu, ale keď na ňu súcit príde, a že príde, tak si vypije... nie že by to uškodilo jej schopnostiam.. no, a tam je zas ten kúsok pre herectvo. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

proboha proč...čekal sem a těšil sem se na odpočinkový akčňák ve stylu Atomic Blond a místo toho sem dostal nezajímavou rodinou telenovelu,kde si tu a tam dá někdo přes hubu a nebo někdo někoho zastřelí.Upřímně nechápu ty tendence do prakticky každého podobného snímku nacpat zapeklité rodinné vztahy,problémy s alkoholem atd atd a navíc je tam nacpat tím nejohranějším a nejprůhlednějším způsobem jaký existuje.Jediný kdo si tu udržel tvář je John Malkovich,zbytek nemá moc co hrát protože jejich postavy jsou buď ploché až běda,nebo jim role prostě nesedí...40% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Áno, Ava viac slzí nad svojim civilným životom, ako by sa zaujímala o ten pracovný... ale keď odsunie bokom sebaľútosť a divne vyzerajúcu rodinu, začnú sa diať zaujímavé veci. Farrellovi s Malkovichom by som dopriala väčší priestor a neviem, prečo niekto brble na Geenin monster vzhľad, presne pasuje k jej postave. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Banální a šablonovitá dějová rovina o oduševnělé a charakterní asasínce a jejím oduševnělém a charakterním asasínském otcovském guruovi ještě jde. Je to sice stokrát omleté klišé a patetický kýč, ale některé šablony se v žánru "relaxační oddechovka" dají vidět znovu a znovu. Ale koho v takovým filmu kurva zajímá asasínčin bývalý bojfrend, její matka, její agly bič ségra, prostě historie její pitomý famílie, na kteroužto melodramatickou telenovelickou vatu rupne ca půlka stopáže? Ani Jessica Kaštan, kterou mám jinak dost rád, mě ve svojí roli moc nepřesvědčila. A co teprve Farrell, opět v roli drsňáka, to je opět trefa přímo vedle, vždyť má pohled jak sousedovic voříšek a zbouchá ho i prdelatá slečinka! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (4)

  • Film měl původně režírovat Helmer Matthew Newton, ale byl nahrazen kvůli obvinění z napadení a domácího násilí, kterého se měl dopustit v roce 2007. (Spiker01)
  • Počas nakrúcania bolo meno hlavnej postavy Eva a z neobjasnených dôvodov ho producenti na poslednú chvíľu zmenili na Ava. Keďže už bol celý film nakrútený, museli herci všetky dialógy, v ktorých sa vyskytlo meno hlavnej hrdinky, predabovať. (krasomama)
  • Na začátku filmu postřelí Ava Petera (Ioan Gruffudd) první ranou do ruky a současně prostřelí zadní pravé okno v Range Rover Sport. O chvíli později odjíždí Ava v tomtéž autě, ale okno je v pořádku. (Ficik)

Reklama

Reklama