Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo Leošek Mareš byl vždy zárukou „kvality“ a nic se už na tom asi nikdy nezmění. Dodneška nechápu, jak se recitující blbeček v kožichu mohl stát nejlépe vydělávajícím a nejoblíbenějším moderátorem, ale proti gustu žádný dišputát. Já když ho vidím, tak dostávám kopřivku. Co se kvality toho pořadu týkalo, tak občas tam měli hosté dobré hlody, ale jinak trapné vykrádání něčeho mnohem lepšího… ()

butterman odpad!

všechny recenze uživatele

Znělka, formát, rubriky, hry, vizuál a v podstatě celý pořad je nechutná a nepovedená kopie The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Originalita je sice nulová, ale tento typ pořadu v našich končínách doteď chyběl. Snad tedy bude první vlaštovkou a my se někdy v budoucnu dočkáme příjemné večerní talk-show reagující na aktuální dění v naší republice a ve světě. Snad i s vtipným moredátorem / komikem co se obejde bez vykrádání. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí prvních dílů jsem tomu chtěl napálit odpad, ale říkal sem si klid, všechno má svý mouchy než si to trochu sedne. Je dobře, že je to jiná talk show, než má pan Kraus a Leoš pochopil, že se stejnou by jistě neuspěl. A jiná měla být hlavně ve formátu, kde jak již bylo řečeno, se hry moc neujaly. Nepochopil sem mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. Ty dvě geniální věty co prohodí za večer sou naprosto zbytečný. Leoš je na začátku a tak mu dejme šanci, nebo můžeme koukat na Hádej kdo lže, Cibulku, Kolotoč, a jiné perly... ()

journeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraniční late night formáty mám hodně rád, bohužel se v případě ŠLeMu jedná o jejich prachsprostou vykrádačku, která může bejt zábavná jenom pro podprůměrnýho diváka, kterej nemá kapacity na to, aby se v době internetu podíval na původní - a mnohem zábavnější - vzory současnoati jako Conan O'Brien, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Craig Fergusson nebo Graham Norton. Tohle se nepovedlo. Za totáče se k nám zahraniční písnička dostala tak, že se na ni našrouboval českej text a pro masy to bylo žrádlo. Potřebujeme to i v téhle době, navíc bez stopových prvků originality? Po třech dílech, u kterých jsem navzdory zvědavosti, jestli se to nezlepší, pokaždé usnul, za mě odpovídá moje hodnocení. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak to dopadá, když se česká produkce snaží o "Ameriku", ale bohužel Leoš Mareš není Jimmy Fallon. Celé to působí amatérsky, trapně a sladěné je to asi jako tlustá žena v minisukni, na kterou je beztak zábavnější pohled než na tuto show. Na druhou stranu je třeba uznat, že se to v průběhu lepší a jednou to třeba bude snesitelné každý den. Moje hodnocení 35%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama