Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (76)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jestli někdo dokáže v současnosti vytvořit komedii,která navazuje na tradici toho nejlepšího co ve Francii vznikalo a navíc nemá tendenci uchylovat se k lacinému humoru,pak je to právě Philippe Lacheau.Ani NIcky Larson není výjimka a podobně jako jeho ostatní kousky šlape jak má.Samozřejmě ani tentokrát si neodpustil něco lehce na hraně,ale funkční humor stále vítězí.Velkým plusem Lacheauových filmů je pak nejen velmi dobrá technická stránka,ale i to, že fungují nejen jako komedie,ale při odmyšlení si humoru by fungovaly i v rámci jiných žánrů.Larson by třeba díky slušným akčním scénám a celkem klasické zápletce v pohodě fungoval jako polobéčkový akčňák,jaké nám servíruje třeba Luc Besson.A to v dnešní době zase není úplně málo...75% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější věc, co jsem letos viděl. Řezal jsem se u toho jako hovado. Je to asi už pátý film od stejné francouzské party-čtveřice jako Alibi.com a Babysitting. Film je adaptací japonské mangy a dost by mne zajíalo, jestli je to v originálu taky tak sexistické  Jako u každého jejich filmu je vidět, že mají prostě nakoukáno a vrší se jedna filmová reference na druhou. Za tu akčně komediální polohu, kterou tu má Lacheau by takový Ryan Reynolds z Bodyguardů zabíjel. Taky to má 2 nápadité špičkové akční scény, které jsem třeba úrovní v Black Widow neviděl. Pobavilo jedno známé cameo, které má ona osoba už asi v pátém filmu, ale tady bylo nejlepší. Má to necelou hodinu a půl, tah na branku od začátku do konce, fakt to nepoleví. Ideální letní film 9/10 ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlastně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky, ani vzhledem k nízké úrovni současných komedií, prostě nesnížil. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Obával som sa, že po Alibi.com už nedokáže Philippe Lacheau vyprodukovať kvalitatívne obdobnú komédiu a bude to len horšie. Mýlil som sa. (Naviac, našťastie s pomerne dobrými ohlasmi nedávno v kinách bežala jeho novinka Super-héros malgré lui ;). P. Lacheau a Elodie Fontan, ktorí údajne tvoria pár aj v reále a chémia medzi nimi v snímke funguje veľmi dobre, opäť spravili kvalitnú, netrápnu, neprimitívnu bláznivú komédiu, s dobrým ústredným nápadom a s pečaťou príjemnej romantiky. Pre publikum veľmi vďačná kombinácia. Gagy a fóriky sú doplnené a podkreslené s akurátne zvolenými melódiami a songami. Za štyri a pol dávky zo séra lásky, ehm, teda štyri a pol hviezdy. ;) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tuhle bandu miluju, ale musím uznat, že tento počin je zatím jejich nejslabší. Sice se stále nasmějete a má to i kvalitní visuál, ale co se týče námětu, tak šlápli vedle. Já chápu, že si to chtěli zkusit - v jejich postavení bych udělal to samé, ale budu radši, když se budou dál držet bláznivých "romantických" komedií. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) mala na sebe vo filme výraznú mikinu s vyšitým písmenom L. Išlo o bundu Premium Letterman Baseball School College Bomber Varsity. Bunda bola námornícka modrá a zlaté rukávy boli z pravej kože. Išlo o produkt firmy Tripex. (Raccoon.city)
  • Keď je Élodie Fontan (Laura) v parku, má na sebe biele tričko s nápisom MAYBE BABY. Ide o tričko značky Topshop. Topshop je britský nadnárodný maloobchodný predajca oblečenia, obuvi, make-upu a doplnkov založený v roku 1964. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama