Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dlouho jsme čekali a nakonec přišla studená sprcha v podobě zklamání. Kouzlo minulých řad se vytratilo. Tohle není to Sex Education, co milujeme. Jenom pátá epizoda připomene staré dobré časy a vhrne divákům slzy do očí. Scénáristé se bojí šokovat a osmihodinovou stopáž naplňují vatou a zbytečnými dějovými linkami. Postavy se chovají podivně a nejednou se budete divit tomu, co zrovna provádí. Finále je velmi uspěchané. Kdyby to touto řadou skončilo, nezlobil bych se. 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada nejvíc teenagerského seriálu současnosti se snaží navázat na všechny nezodpovězené otázky z minula a na jejich pozadí samozřejmě klást mnoho dalších, přidat pár neobyčejných postav a rozvíjet nové linky. Některé jsou povedené a vzbuzují ve vás sympatie, některé mi nesmírně lezly krkem a hlavou mi pluly myšlenky, jestli už toho Moordalu nebylo dost. Stále ale potřebuju pár dost podstatných odpovědí, bez kterých by se mi obtížně žilo. A tak i přes veškeré neduhy nechávám i tentokrát za pět s tím, že mi to tvůrci dluží do příště. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

krauset 

všechny recenze uživatele

Sexuální výchova má i ve třetí sérii stále co říct a co naučit. Byznys motor sexuálního poradenství Otise a Maeve se zadrhl na jedné malé komplikaci – přestali být přáteli. Možná ale není rozbitý a stačila by jen trocha benzinu. Otis mezitím tajně chodí s Ruby, která ho drží na velmi krátkém vodítku (a zároveň velmi dlouhém, protože nechce, aby je spolu kdokoliv ze školy viděl). Seriál chytře zpracovává různorodá sexuální témata, ať už je to trauma (sexuální násilí spáchané na Aimee v autobuse), konsent u lidí s handicapem (Isaac), či těhotenství v pokročilém věku (Jean). Gillian Anderson tu ztvárňuje jednu ze svých nejlepších rolí. Mimochodem jaká ironie, že známá sexuoložka věnující profesní život boření sexuálních mýtů a klišé si začne s instalatérem, tedy žije jedno z největších porno klišé vůbec. Sexuální výchova zůstává vtipná, moderní, s přiměřeným množstvím odkazů na soap opernost středoškolských seriálů, a nabízí vyvážený pohled na různé sexuality a fetiše poučeným a komplexním způsobem. Jeden z nejlepších seriálů Netflixu. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Super. Po mierne slabšej druhej sérii je to opäť nahláškované a miestami fakt divné, ale kráľovsky zábavné. Každá jedna dejová linka tu má zmysel a všetky su pekne uzavreté. Vývoj postáv síce rozprávkový, ale nepresiahne to hranicu absurdity a postavám proste fandíte a máte ich úprimne radi. A konečne došlo na "ten" moment, na ktorý sme všetci čakali od prvej série, vy viete ktorý. Inak Adam je proste MVP celej série. Ten character development je tu lepší, než v polke dnešnej seriálovej produkcie. | Hodnotenie: 9/10 | ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž, který si oholí vous kvůli ženě, si nezaslouží ani vous ani ženu. -Abraham Lincoln, 1865. Tak co je nového v Mordale? Otis a Maeve to jedou furt dokola, už to docela připomíná takový ten klasický “would they ever?“ vztah, který známe ze sitcomů, prostě maybemaybemaybe a když už to vypadá, že se to někam posune, tak najede klasicky konflikt. Z toho konce bych moc nervozní nebyl, vsadím se ve čtvrté sérii se Maeve vrátí tak v druhém díle, ten cliffhanger z konce druhé série se taky vyřešil hned. To finále bylo možná moc uspěchané. Lidi se tam pořád rozcházejí, jakože fakt všichni, není tam ani jeden stálý vztah za ty tři sérky, takže vlastně můžu říct, že si ten seriál drží autentičnost :D V každém dílu dva rozchody a většinou kvůli totálním hovnům. Jinak je to stále hrozně zábavný, nedošel tomu absolutně šmrnc jako některým jiným zahraničním seriálům, které financuje Netflix (ahoj Papírový dome). Holt američané dělali tak dlouho trapné ,ubohé středoškolské dramata (ahoj 13x důvodů proč), až museli přijít jejich otcové kolonizátoři a ukázat jim jak se to dělá správně. Celkově tedy spokojenost a uvidíme co bude dál (kdyby oznámili konec seriálu, nebyl bych překvapený, možná jenom trochu zklamaný). btw. když ve čtvrtém díle Eric říká, že jede na svatbu k babičce do Nigérie, tajně jsem doufal, že až v Lagosu vystoupí z letadla bude tam čekat moderátor Simon a jeho kámoš pasta a stane se tohle. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • V čase 00:38:45 proběhne parodie na film 1917 (2019). (FrankSusta)

Reklama

Reklama