Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinské činy patria k vojne. Jedna z najodvážnejších akcií histórie Prvej svetovej vojny sa stala námetom aj pre tento film, ktorý opätovne oživuje príbehy ľudí, ktorí čelili vojnovému ošiaľu. Major Charles Whitlesey (Rick Schroder) je vojakom na pohľadanie. Jeho oddiel sa dostal do veľmi nepríjemnej situácie, keď je obkľúčený v hustých francúzskych lesoch nemeckým vojskom. Bez jedla, bez zásob a bez možnosti zanechať o sebe správu. Mal na výber dve možnosti. Vzdať sa alebo umrieť. Ale on si vybral tú tretiu... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

tojowoeZNK

tojowoeZNK (hodnocení, recenze)

Cool uz v demenci dohani novu cinema a ted muzou udelat spolu invazi na jeste vetsi stupen kokotismu kterej predvadijou slovensky saskarny .))

iamek

iamek (hodnocení, recenze)

Ukoncit film v dobe, kdy je receno co se stalo s jednotlivyma postavama je mozne snad jen v Cesku.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Jsem nadmíru spokojen. Jednak mě první světová válka zajímá mnohem víc než její profláklá mladší a větší sestřička, za druhé si ten film rozhodně nebral servítky, za třetí to bylo velice realistické. Možná bych akorát byl šťastnější, kdyby ten film byl zaměřen na Němce, Francouze, nebo Angličany, protože filmů o hrdinských Američanech je možná až moc. Taky Němci tady byli zobrazeni až moc šablonovitě a jednostraně, ale budiž. Každopádně objektivně lze říct, že chlapi co bojovali v Aragonském lese proti drtivé nepřátelské přesile byli opravdoví hrdinové a podobné filmy si zaslouží.

Reklama

Reklama