Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

zsn 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka. Konečně detailně propracovaná kauza Bundyho. Mám ho projetýho z nespočtu dokumentů nebo podcastů, ale všude chyběl nějaký obsah z tohoto podání. Tohle je hotové "investigativní video". Vsuvky v podobě komunikace s novináři nemají chybu, byl to opravdu neodolatelný manipulátor. Bez těchto videí, kde vidíme, jak promlouvá směrem k veřejnosti, by si člověk neuměl na jeho osobu udělat obrázek. Takto není divu, že holky sedly na lep. Pohledný, čistý, sečtělý, s klidem vystupující student, obratně reagující, logicky odůvodňující. A takoví jsou nejhorší násilníci. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Dokument neříká nic nového, co by někdo, jehož koníčkem jsou sérioví vrazi, nevěděl. Povrchně předává nejdůležitější informace a vytváří dobovou atmosféru let, kdy byl Ted Bundy aktivní. Ke konci mě spíš naladil na vlnu seriálu Mindhunter, který je mnohem lepší než 4 díly tohoto skoro nicneříkajícího dokumentu. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvostné a perfektní. Případ Teda Bundyho hezky od začátku do konce. Včetně velikého množství dobových záběrů a rozhovorů s ním. Doprovodné komentáře zainteresovaných osob i některých obětí a jejich příbuzných vůbec nebyli hloupé, naopak jen k věci a velmi, velmi zajímavé. O případu Bundy jsem samozřejmě už něco věděl, ale vůbec to nevadí, protože tenhle dokument je prostě zpracovaný tak dokonale, že mně vtáhnul a vytáhnul až na konci. Ze všech epizod je rozhodně nejzajímavější ta poslední, asi i s nejvyšším počtem autentických záběrů - Bundyho neskutečná one man show u jeho procesu, který si absolutně ovládl (ten soudce byl sympaťák) a čekaní obrovského davu lidí před vězením, který čekal, až ho konečně popraví... a ta úleva, ta radost, to potěšení, když k tomu konečně došlo... Lepší jak Mindhunter. 100%. Prosím více takových studií sériových vrahů. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Prvá epizóda ma očarila nie len informačnou hodnotou, ale aj zaujímavou atmosférou okolo rozhovoru s vrahom. V ďalších troch bolo smutné to, že sa vo veľa veciach podobali 1. dielu, rôzne veci sa opakovali alebo boli podobné. Nepotreboval som znova počuť to isté, iba s tým rozdielom, že sa jednalo o iné vraždu. Ale ako takú atmosféru a ako takú informačnú hodnotu si to držalo po celý čas. 7/10 ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne jeden z najkvalitnejších dokumentov aké som kedy videl. A to som ich videl dosť ale toto ma odrovnalo totálne. Najväčšou hybnou silou sú archívne zábery a postava Bundyho ktorá rada vystupovala pred médiami a vďaka tomu je nám nebezpečný sériovy vrah viac prístupny ako inokedy. Po technickej stránke žiadne chyby a mrazivé pocity som cítil pri každej časti. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama