Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Bundy byl debil, typ člověka, kerej je mi absolutně cizí, zoufale obyčejnej, konformní, nudnej týpek, s kerym bych si neměl co říct, zajímavý na něm byly jen ty vraždy. Na druhý straně, si nezasloužil ten cirkus, tu publicitu, jenže to by nebyli amíci, aby z toho neudělali pořádnou šou, ve výsledku byly bundyho vraždy stejně zavrženíhodný jako jeho trest, soud a celej ten cirkus. Bundyho měli odstřelit jak psa, bez soudu, bez tý šou, pak by to bylo ok, ale takhle by to nebylo tak efektní a lidi potřebujou především zábavu. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že ani ja som si nenechala ujsť túto limitovanú sériu o Tedovi Bundym. Podľa názvu série som očakávala niečo trošku iné. Ruka hore kto očakával, že takmer celý dokument bude rozprávať detaily z miest činu.. Napriek mojím nenaplneným očakávaniam, som bola naozaj veľmi spokojná. Veľmi dobre spracovaný dokument a veľmi dobre zvolená hudba, ktorá dodávala tú správnu atmosféru. Ted Bundy mi samozrejme nie je cudzí ale naozaj ma prekvapila, a možno aj zaskočila, jeho arogancia a egocentrickosť, no i humor a charizma. Nie je pre mňa prekvapením, že ženy mali pre neho slabosť, so mnou by to mal asi tiež veľmi ľahké a bol by to rýchly proces. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když na sebe vezme zlo podobu Teda Bundyho, tak jsou lidi bezmocní (našel by se pro jeho ztvárnění lepší adept, než multigalaktickej krasavec Ryan Gosling?). Jako lidstvo jsme dostali lekci, snad jsme se z ní poučili. Tenhle dokument Bundyho ještě víc glorifikuje (taky byste s ním chtěli mít tričko?), na druhou stranu je to užitečnej studijní materiál. A sakra dobře udělanej, to je jasný. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Síla dokumentu není v nahrávkách, ale v mravenčí práci, kterou museli odvést tvůrci. Bundy pokračuje ve své hře a sám žádné vysvětlení nenabídne. Díky dobovým materiálům v podobě zpráv, novin, rozhovorů a soudních procesů se však divák ocitá v centru dění. Před kameru se navíc podařilo dostat mnoho důležitých postav případu. Už jen kvůli hromadě husarských kousků, které obávaný šílenec předvedl, to stojí za vidění. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne jeden z najkvalitnejších dokumentov aké som kedy videl. A to som ich videl dosť ale toto ma odrovnalo totálne. Najväčšou hybnou silou sú archívne zábery a postava Bundyho ktorá rada vystupovala pred médiami a vďaka tomu je nám nebezpečný sériovy vrah viac prístupny ako inokedy. Po technickej stránke žiadne chyby a mrazivé pocity som cítil pri každej časti. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno