Reklama

Reklama

Vlastníci

  • Česko S péčí řádného hospodáře (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paní Zahrádková (Tereza Voříšková) s manželem (Vojta Kotek) idealisticky chtějí, aby společnými silami dům zachránili. Novomanželé Bernáškovi (Jiří Černý, Maria Sawa) se s nadšením připojují. Paní Roubíčková (Klára Melíšková) pedantsky kontroluje řádný průběh schůze. Paní Horvátová (Dagmar Havlová) všechno iniciativně komentuje. Naivní pan Švec (David Novotný) zastupuje svojí maminku. Paní Procházková (Pavla Tomicová) s panem Novákem (Ondřej Malý) hledá způsoby jak zhodnotit svůj majetek. Pan Nitranský (Andrej Polák) touží po půdě v domě a pan Kubát (Jiří Lábus) důsledně sabotuje jakékoliv rozhodnutí. A v pozadí číhají bratři Čermákovi (Kryštof Hádek, Stanislav Majer), jen starý pan profesor Sokol (Ladislav Trojan) zatím nic nekomentuje… (CinemArt)

(více)

Recenze (1 097)

Elephant13 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem čtyřicet minut. Každá postava je určitě promyšlená, ale tato negativita a protivnost celého filmu mi nepřišla vtipná. Prostě mě to nebavilo.. Jen jsem se rozčílil. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele

V posledním týdnu jsem viděl čtyři české filmy: Ženy v běhu, Teroristku, Národní třídu a Vlastníky. Vlastníci jednoznačně nejlepší, klasická schůze SVJ, na které se nic nedohodne kvůli odlišným zájmům jednotlivých vlastníků. Zaznělo pár dobrých vtipů jako 6 černochů s cibulkou, ty fotky žerou strašně moc toneru. Na tu českou bídu co se zde točí za sračky je tohle opravdový skvost loňského roku. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Situační ,,komedie", která přeci jen vynikne více na divadelním jevišti. Kontakt s herci a o něco kratší stopáž tomu sluší více. Každopádně herecky zábavné a určitě přesvědčivé. A na naší tuzemské scéně po delší době povedený snímek. 6,5 /10 ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Tak poporade: Dagmar Havlova, Tereza Ramba a Jiri Labus. Parada! Radost se podivat, co ti herci zahraji. Krasna sonda do diverzity lidi, kteri se nahodou sejdou a maji se na necem shodnout. Klika, ze na vojne byl taky skvely vyber, ale tam se muselo poslouchat a nevymejslet bejkarny. Myslim, ze kazdy, kdo bydli v SVJ, zna. Nekde je lip, nekde je hur. Diky za film, tohle byla lahudka. ()

Mr.Ace 

všechny recenze uživatele

Takhle si humor opravdu nepředstavuji, Maly se zmohl jen na vytahováni vizitek, Novotný na trapné zvedání ruky, o Veškrnové netřeba mluvit. S filmem to nemá nic společného, rovnou mohli natočit divadelní hru a nemuseli se namáhat s filmem. Nevtipna satira, ktera je zajimava jen nekterymi hereckymi vykony a atmosferou. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Strašná "ptákovina", chvílemi až trapná, kde divák furt čeká na něco zajímavého, ale nedočká se...Že jsme národ "ufňukaných remcalů" je všeobecně známo, jen ve skutečnosti se tomu neumíme zasmát... Kupodivu nejlépe se dle mého názoru zhostila své role Dáša, ale jinak tady pět hvězd jednoduše nechápu! ()

dsaiko odpad!

všechny recenze uživatele

Opakovaně se ujišťuji, že pod čím je podepsaná ČT zavání tvorbou osmdesátých let. Nízkorozpočtová aktovka, vydávaná za film. Možná by představení bylo zajímavé jako alternativní forma divadelní hry, ale jako film je to jasný odpad. Stereotypní, nevtivné, trapné, plné klišé. Opravdu ve filmu vidím duchaplné socialistické televizní detektivky s výpravou jedné místnosti a třech herců. Jinak blbost na kvadrát,<|>vina na ntou. ()

Eire 

všechny recenze uživatele

To som uz zazil, iba som nenapisal scenar.... Iba *TROCHU* nadsadene, naozaj iba trochu. V skutocnosti je to v Bytovke (aspon na Slovensku) este ovela horsie. :-D 85% U mna Cesky film roku 2019! ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Není to sice čistokrevných pět hvězd, ale na půlky se tu nehraje, tak nemůžu jinak... Proč? Jedním slovem super, až na ne úplně super závěr. Ten tomu ubral tu půlhvězdičku. Jinak vše naprosto OK. Nebudu kopírovat ostatní a psát, že je to nejlepší komedie od dob... Je prostě fajn. Má atmosféru, která vás obejme jako milující matka a cele vás pohltí, skvělé obsazení všech rolí i výkony jednotlivých hereček a herců. Nelze vyzdvihnout jednu či jednoho, bylo by to nefér vůči ostatním. Všichni se svých rolí zhostili dokonale. Přes všechno vyřčené je film naprosto reálný, civilní a uvěřitelný, že si připadáte jako jeden z vlastníků účastnící se schůze a máte chuť vyskočit a proplesknout tu paní Melíškovou, tu paní Havlovou, tu pány Malého či Lábuse. Myslím, že Vlastníci budou jedním z mála současných českých filmů (nejen komedií), který bude slavit úspěch (i sledovanost) při x-té repríze v TV i za 20 a více let. Který ze současných českých snímků tohle může říct? ()

Mamutol 

všechny recenze uživatele

Když si uvědomím, co se dneska natáčí za český filmy (vesměs nekoukatelný matlanice), tak tady musím napálit plnej počet. Tereza se během schůze opravdu proměnila na Ramba, Vojta Kotek z podpantofláka na odbojáře, Ondra Malý při své muskulatuře i bojoval, Klára Melíšková připomínala dozorkyni v lapáku, David Novotný se najedl, zachlastal a usnul, Andrej Polák svého hošana hrál přímo od srdce :-) a tak dále. Já jsem se bavil, ale je to vskutku jen na jedno zhlédnutí. ()

Lucia.T 

všechny recenze uživatele

Jsem šťastná, že se mě schůzky SVJ netýkají, protože představa, že debatuji s podobnými individui , mě vyloženě vytáčí. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Filmy odehrávající se celé v jedné místnosti se musejí umět, natož když jde o komedii. Dobře, herci hrají (většinou) skvěle, některé slovní přestřelky jsou vtipné. A teď zápory: 1) Filmy většinou v závěru vrcholí, Vlastníci naopak jsou směrem ke konci čím dál horší (holt podobný záměr neunese celovečerní metráž), nemluvě o tom, že řada vtipů se opakuje do omrzení. Kdyby to bylo o polovinu kratší, bylo by to lepší. 2) Tereza John Rambo dostala Českého lva za co ? Hraje úplně stejně (blbě) jako vždy. Ale co se divím, když rok předtím dostala Lva nemehlo Křenková za Všechno bude. 3) Ve výsledku jde vlastně o alegorii, přesněji řečeno o politický pamflet Pražské kavárny, kde - jako obvykle - největší svině jsou Babiš, komunisti, burani, a xenofobové, nejlépe z toho vychází paní předsedkyně s manželem (nepochybně členové ODS, TOP 09 nebo aspoň Miliónu chvilek) a příslušníci menšin (gay a Japonka). ()

anca_007 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem měla nejspíše velká očekávání. Úmyslem bylo nejspíše vystihnout prázdnotu obsahu domovních schůzí, debaty o kulatém dřevíčku, hrabavé charakteristiky jednotlivých postav. To se myslím povedlo, ale na to by stačilo klidně prvních deset minut. Za mě ztráta času. ()

Quentin10 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, na film jsem koukal s velkým očekáváním, ale bohužel mě vlastníci docela zklamali. Film jsem dokoukal z donucení a nezasmál jsem se prakticky vůbec. Na tak skvělé obsazení jsem čekal mnohem víc... ()

Související novinky

Podzimní VOD novinky na CANAL+

Podzimní VOD novinky na CANAL+

19.10.2023

Vypadá to, že babí léto je za námi a teplé počasí se s námi letos už definitivně rozloučilo, takže pokud hledáte způsob, jak trávit chladnější podzimní večery, máme pro vás pár tipů na filmy a… (více)

Kino na hranici - on-line na konci listopadu

Kino na hranici - on-line na konci listopadu

10.11.2020

Po dvou nezdařených pokusech uspořádat filmový festival Kino na hranici v tradiční podobě se organizátoři rozhodli, že letošní ročník uspořádají on-line. Bude se konat ve dnech 23.–29. listopadu.… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Ceny české filmové kritiky – výsledky

Ceny české filmové kritiky – výsledky

02.02.2020

Nejlepším filmem roku 2019 byl českými kritiky zvolen road movie Staříci. Hraný debut Ondřeje Provazníka a Martina Duška o pomstě a spravedlnosti získal kromě nejvyššího ocenění na 10. Cenách české… (více)

Reklama

Reklama