foto

Andrea Králová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
2014 Místa
2013 Jako nikdy
2012 Modrý tygr
Polski film
2009 Pouta
Protektor
2008 El Paso
2007 Roming
Václav
2004 Mistři
2001 Archa pro Vojtu
1998 Co chytneš v žitě
Mrtvej brouk
1997 Knoflíkáři
1981 Sredni Vaštar

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

Dokumentární

1996 Mňága - Happy End

Scénografická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace