Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trapper se pod vedení kouče Hawkeye zúčastní mezijednotkového turnaje v boxu, aby zachránil krásnou sestru, která má být přeložena na žádost Štabajzny do jiné jednotky. (TV Nova)

Recenze (10)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Otče, máte pro něj nejakou radu?" - "Modlitbu..." Podpisovanie prázdnych papierov, duel o sestričku, či už boxerský, alebo v réžii hlavných táborových zvodcov. Plus, páči sa mi ich nastavenie - nič nie je nemožné. Všetko sa vybaví. Disney plus ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to dělám rRadare? Podepisujete prázdné papíry. A smi se to vůbec? Těžko říct já je nepodepisuji, to vy... Když otec Mulcahy (William Christopher) dokončí počítání do deseti a máchne rukou, na znamení knokautu, nápadně se to podobá takzvanému poslednímu pomazání v okamžiku smrti. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevím, jak tebe, ale mě dvanáct hodin na operační sále trochu vyčerpalo. Asi se na pár týdnů zhroutím." Kecá - je to doktorská finta. On chce sestru Cutlerovou a ten druhý ji taky chce, Šťabajzna ji nechce, takže se bude boxovat. Mně tedy sestra Cutlerová nepřipadala tak moc sexy, abych kvůli ní vlezl do ringu se seržantem zabijákem Flackerem, ale to jediná výhrada k této epizodě. Trapperův boxerský styl totiž měl své kouzlo, nedotknutelnost pohlaví major Houlihanové mě pobavila a Henryho podepisování prázdných papírů se právě tady začalo stávat legendárním. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Navzdory názvu epizody není Trapper (Wayne Rogers) lehká váha. Ta je v rozmezí 130–135 liber (59–61 kg). Jeho hmotnost 175 liber (79kg) by z něj udělal tzv. „lehkotěžkou váhu“. (Dr. Hawkeye)

Reklama

Reklama