Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Část New Yorku byla postižena dočasným výpadkem proudu. Chandler je zrovna v bance, kde zůstane nějakou dobu uvězněn ve výtahu s modelkou Jill Goodacreovou. Je z ní zpočátku trochu nervózní, ale nakonec se spolu skamarádí. Ross se rozhodne, že se svěří Rachel, jaké city k ní cítí. Bohužel mu jeho záměr překazí obyčejná kočka, kterou pak parta hledá po celém domě. Rachel kočku nalezne a seznámí se s jejím majitelem. Je to Ital a jménuje se Paolo. Ross tím není vůbec nijak nadšen. Cítí se ale mnohem hůř, když později spatří Rachel, jak se s Paolem líbá. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex je zatím v projektové fázi." Já mám Přátele rád, ale bez proudu to nebylo úplně ono. Samozřejmě nervózní Chandler uvězněný s modelkou Jill byl skvělý, Joeyho "vychytralá" výmluva mě taky pobavila a nakonec i Rossův rozhovor s velkým slizským šťourákem Paolem byl fajn, ale jsem od této partičky zvyklý na větší nášup humoru. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Podle mě jsi příliš dlouho váhal s prvním krokem, Rossi, a teď jsi ve škatulce přátelských vztahů.." - "Co ?? Cože ?? Já nejsem v žádný škatulce !!" - "Rossi, jsi přednosta škatulek !!" ;) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu dojde k výpadku proudu, přesto přátelé vesele telefonují. (A7X92)

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama