Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel se těší, že bude moci zaučit novou servírku, která do kavárny nastupuje. Gunther má stále nějaké připomínky a možná i díky tomu si Rachel náhle uvědomí, že by s prací servírky měla skončit. Dá v kavárně výpověď a začíná si hledat jinou práci. Ross nešťastnou náhodou zlomí nohu malé holčičce, která prodávala vánoční cukroví a chtěla si tak vydělat na výlet do vesmírného střediska. Joey prodává vánoční stromky. Phoebe se mu snaží pomáhat, ale nemůže se vyrovnat s tím, že stromečky, které nikdo nekoupí, skončí v drtičce. Monica a Joey jí však připraví překvapení. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Yeah, I know. A week ago, I was at the planetarium, and as they were leaving I sold like 50 boxes. That's when I realized what sells a lot of these munchies. After that, I started hitting NYU dorms around midnight. They call me "Cookie Duuuude"." ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neoficiálne sa táto epizóda volá aj "The One with the Christmas Trees" a/alebo aj "The One with the Cookies". Vianočná epizóda FRIENDS je aj o tom, ako už prezrádza jej oficiálny názov, že Rachel už nechce nikdy viac servírovať kávu a preto urobí rázne rozhodnutie. Chudák Gunther! Prekvapilo ma, že to dievčatko so zlomenou nohou je Mae Whitman, to by som nikdy neuhádla! Táto epizóda je prvá, ktorú som pozerala už s vedomím, že jeden zo šestice už nie je medzi nami a zrazu je ten pocit z Priateľov taký iný a zváštny. Chandler Bing je funny a originálny a verím, že Matthew Perry ostane v srdciach mnohých. Joey: And I got to go sell some Christmas trees. Phoebe: Have fun. Oh, wait. No, don't. I forgot. I am totally against that now. 🎄🎄🎄🎄 za túto epizódu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (11)

  • Když jdou Ross (David Schwimmer) a Chandler (Matthew Perry) na začátku epizody po schodišti, tak mají po pravé ruce stěnu, která tam v předešlém záběru, když u schodiště stáli, nebyla. (Duoscop)

Reklama

Reklama