Reklama

Reklama

VOD (1)

Do Kattegatu se z Islandu vrací Kjetill, aby hledal nové osadníky. Ubbe jeho příchod radostně vítá, protože Kjetill tvrdí, že na Islandu žije muž jménem Othere, který údajně spatřil bájnou neosídlenou zemi na západě, kterou Ubbe hodlá hledat... (TV Prima)

Recenze (16)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bjorn se nemůže rozhodnout, zda má pomoct králi Haraldovi, Lagertha žije poklidně na nové farmě, Ubbe by rád zjistil, co se stalo s Flokim. Ale tou nejzajímavější dějovou linkou je Ivar nacházející se v Rusku. V další epizodě se můžeme těšit na akci, zatím si vede závěrečná 6.řada dobře, jen tak dál. ()

sadsammy

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to dobré pokračování velkolepého seriálu o vikingech, tedy řeknu jenom, že není to špatný a na tom asi skončím. Hra herců pomalu padá, nečekala jsem od D. Kozlovského takový dobrý výkon, protože v Rusku ho nemáj moc rádi, ale on asi jedinej kdo tahá seriál svoji šílenou hrou, Ivar mne docela zklamal. Jinak dál budu koukat jen proto abych se dozvěděla jak se skončí. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Události pokračují na stejné bázi jako v prvním dílu. Bjorn se stále rozhoduje. Ivar je v Rusku, Legartha v důchodu a zbytek tak nějak plánuje co dál. Nic moc se zatím neděje, ale postupně se podle všeho příběh bude větvit zase do několik linií. Dění zatím probíhá doma v Kattegatu a v Rusku, uvidíme, jestli se objeví další lokace. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od samého začátku nás tvůrci zasypou hromadou blbostí a nelogičností. Flatnose si dopluje sám bez navigace do Kattegatu na mini lodičce Flokiho, kterou tam osadníci ani nepluli, neboť si s sebou převezli i koně a všelijaký dobytek a chová se podivně. Pak následuje celkem zajímavý příběh v Rusku plný zrad a upevňování moci. Bohužel je však vystavěn okolo postavy, která je každému u prdele a další, která měla být raději už dávno po smrti. Celé je to tak trochu přitažené za vlasy a nic nesedí. Divákovi vlastně už ani na nikom z nic příliš nezáleží. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I attacked Constantinople, defeated its defenders, and subdued it. Afterwards, I was invited to dine with its rulers to make peace, since I was not strong enough to occupy the city indefinitely. But just before the feast, I had a dream. I dreamed that my wine was poisoned. So, I refused to drink it. But two of my commanders, ignoring my warning, did drink, and died in the greatest agony soon afterwards. From that moment, I was called... The Prophet." ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama