Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Do zapadlého pražského divadla Blancharde nastupuje nový ředitel Petr Kaluža (Hynek Čermák). Hned po nástupu zjišťuje tristní stav divadla i ansáblu a hodlá tomu udělat přítrž a všechny postavit do latě! Očekává aktivní účast ode všech – k nelibosti všech. (Kino iDNES)

Recenze uživatele PollyJean k tomuto seriálu (2)

Seznámení (2019) (E01) 

škoda, že si to pánkovci načasovali na stejnou dobu, kdy v čt běží Zkáza Dejvického divadla, přece jen dva divadelní seriály, navíc s podobným obsazením... Začátek slibný, ale pořád jen začátek, nevíme, kam to povede, může to být jak paráda, tak i slabota. Kontrast umění a buranství, no proč ne, ale dožadovat se pozornosti nadužíváním vulgarismů je přece jen dost trapné... ()

Privátní peníze (2019) (E06) 

Jak měl seriál prvním dílem pěkně našlápnuto (a ne, nemyslím tu záplavu sprostých slov), tak se postupně čím dál víc rozmělňuje a rozbředává. Pstroužkova zápletka je dost slaboduchá, jestli měla být vtipná, tak není, a navíc neumožňuje s postavou sympatizovat (je to smutný, ale nejjednodušší způsob, jak se zbavit dluhů je, splatit je), i když .. to tu vlastně nejde s žádnou postavou. ()

Reklama

Reklama