Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Do zapadlého pražského divadla Blancharde nastupuje nový ředitel Petr Kaluža (Hynek Čermák). Hned po nástupu zjišťuje tristní stav divadla i ansáblu a hodlá tomu udělat přítrž a všechny postavit do latě! Očekává aktivní účast ode všech – k nelibosti všech. (Kino iDNES)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (10)

Seznámení (2019) (E01) 

Za mě rozjezd dokonalý, podobnost se Zkázou mi vůbec nevadí, právě naopak. Hynek Čermák skvělý, vulgarismy tomu všemu přidávají na věrohodnosti, protože tak nějak to ve skutečnosti opravdu funguje. Těší mě, že to není z dílny ČT, protože se nikdo a nic nemusí držet zpátky. ()

Lístečky (2019) (E02) 

O trochu slabší než pilotní epizoda. Boxovací pytel mi do toho nějak nezapadal a Krobotová byla zase nesnesitelná jako vždy. ()

Dramaturg (2019) (E03) 

Závěr zvláštní, ale jinak si to drželo stejnou laťku jako předchozí díl. Ocenila bych ale, kdyby seriál zůstal čistě v divadelním prostředí, scény v kavárně a baru mi tam nijak nesedly. ()

Nová vize (2019) (E04) 

Sice z obsazení Jany Pidrmanové úplně nadšená nejsem, ale samotná epizoda byla skvělá a vyrovnala se pilotnímu dílu. Tak třeba nakonec překvapí. ()

Grant (2019) (E05) 

Další výborná a vtipná epizoda, která je jak vystřižená z normálního života. Hynek Čermák se mi jako ředitel líbí čím dál víc. ()

Privátní peníze (2019) (E06) 

Jarda Plesl zase jako otloukánek, úvodní scéna pro mě byla těžká sledovat. Vývoj seriálu ale čím dál lepší, reklama mě opravdu hodně pobavila, snad jen tu Krobotovou pořád nějak nemůžu překousnout. ()

Nová tvář (2019) (E07) 

Další výborná epizoda, hlavně teda scéna mezi Hynkem Čermákem a Kamilem Halbichem a pak ta s Jardou Pleslem. Závěr epizody mě sice moc nepotěšil, ale je mi jasné, že to ani jinak dopadnout nemohlo. ()

Bez střechy (2019) (E08) 

Za začátku mě docela příjemně překvapilo, jak rychle se vyřešilo přemostění z předchozí epizody. Závěr sice zase přesouvá dějovou linku na houpačku, ale tentokrát mi to zas až tak nevadí. ()

Předprodej (2019) (E09) 

Tak tato epizoda se opravdu nepovedla. Příliš vyhrocené, příliš hysterické, úplně mimo dějovou linku. I ta úvodní scéna mi přišla trošku přitažená za vlasy. Naštěstí ale epizoda měla i pár vtipných okamžiků. ()

Zlomte vaz (2019) (E10) 

Po předchozí nevydařené epizodě se vše vrací do zajetých kolejí. Úvodní scéna mě kompletně rozsekala, celkové vyústění děje skvělé, závěr podařený. Skvělý seriál, na který znovu velmi ráda podívám. ()

Reklama

Reklama