Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Bohatým předměstím Stockholmu otřese tragédie, která se odehrála ve škole. Z vraždy je obžalována zdánlivě vyrovnaná studentka. (Netflix)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (7)

Tekutý písek (2019) 

Na konci příběhu mi přišlo, že nešlo ani tak o silnou příběhovou linku, než o něco trochu jiného. A to i o něco, co se nám snažili vnutit tvůrci. A to, že případ je na první pohled jasný tak, jak ho vykreslují média. Což určitě není. Hlavní podle mě bylo ukázat, jak na základě ne všech informací dokážou rozhodnout média o výsledku již předem a následná mediální masáž to pak podporuje do té míry, že tomu všichni věří. To je ta hlavní zpráva i pro nás. Než něčemu začneme věřit, je dobré si nejdřív uspořádat fakta. ()

Maja (2019) (E01) 

Začátek do velké míry průměrný, máme zločin, kromě toho, že byla střelba toho moc nevíme a začínáme zpětně rekonstruovat příběh. Jsem docela zvědavý, jaký to nabere směr. ()

Vazba (2019) (E02) 

Tenhle díl stál za to. První nám normálně naservíroval situaci, ten druhý nám ji krásně zamotal. Není to právě od věci, když tvůrci dokážou jednotlivé kroky správně rozložit a načasovat. ()

Pohřeb (2019) (E03) 

Spíš očekávaná eskalace toho, co už jsme viděli a pak odpočítávání minut do zhroucení. Jen na konci trochu obrat, ale na jeho výsledky si musíme ještě počkat. ()

Rekonstrukce (2019) (E04) 

Ta rekonstrukce byla opravdu dobrá, leccos začíná být zřejmé, ale pořád ne zdaleka všechno. Těším se poslední dva díly. ()

Soud (2019) (E05) 

Takže jsme těsně pod vrcholkem, a pořád některý věci netušíme. Nebo aspoň já. A o to víc se těším na závěr. ()

Svědci (2019) (E06) 

Poslední díl byl opravdu velmi intenzivní. Pozornému divákovi se naplní předtucha, kterou celou dobu má. Jde jen o její konkrétní formu. ()

Reklama

Reklama