Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Bohatým předměstím Stockholmu otřese tragédie, která se odehrála ve škole. Z vraždy je obžalována zdánlivě vyrovnaná studentka. (Netflix)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (7)

Tekutý písek (2019) 

Ve škole se začalo střílet, na zemi v krvi leží jedna studentka, během chvíle přijedou policejní složky včetně záchranářů, nikdo neví co se stalo, všude okolo mrtvé. Po ohledání místa činu je studentka ve vazbě a obžalovaná z několika závažných činu, hrozí jí desítky let za mřížemi. Nevíme co se stalo, ani proč, jen víme, že tam zůstala jedna zdrcená mladá holka. A tak začíná pouť plná soudních líčení, získávání důkazů a odhalování záhadné střelnice ze školy, vzpomínky na život studentky, seznamování s postavami a získávání souvislostí s tím spojené. Každým dílem zjišťujeme fakta a vidíme, co se vlastně stalo, proč a co tomu předcházelo. Od začátku až do parádního finále. Tohle je další luxusní počin, který sledujete se zadrženým dechem s místy mrazivými a emočně drtivými momenty. ()

Maja (2019) (E01) 

Zacatek rozhodně zajímavý a jsem zvědavý jak to bude pokračovat a jak to dopadne. Zatím si nedokážu spojit události s hlavní postavou, ale sazim ns to, že je vinná. Každopádně sympatická hlavní postava je velkým plusem. ()

Vazba (2019) (E02) 

Příběh se začíná rozjíždět, dozvídáme se první informace o školních vraždách a zjišťujeme, že hlavni sympatická postava už není tak sympatická a rozhodně to není žádné neviňátko. Otazkou zůstává zatím všechno, ale udělal to z ní on ? ()

Pohřeb (2019) (E03) 

Emocni vyvrcholení na konci bylo zajímavé. Opět jsme se dozvěděli něco málo dalšího o masakru ve škole ()

Rekonstrukce (2019) (E04) 

První plný počet. Už víme co se stalo. Teď už zbyva vyřešit jaké to bude mít následky. Zatim nejlepší díl ()

Soud (2019) (E05) 

Vynikající díl. Víme v podstatě většinu toho co potřebujeme, nevíme akorát souvislosti, ty se ale určitě dozvíme. Každopádně soudní přelíčení bylo brutální. A je opravdu zajímavý, jak člověk mění názory na postavy. Každopádně hlavní postava se dostala do opravdu mizerné situace a jsem zvědav, jak to dopadne. ()

Svědci (2019) (E06) 

Poslední díl bylo nehorázné intenzivní a mrazivé završení a výkon advokáta, tak to byl monolog jak prase. ()

Reklama

Reklama