Krok za krokem - Série 1 (1991) (série)
Richard CorrellKamera:
Tony AskinsHrají:
Patrick Duffy, Suzanne Somers, Staci Keanan, Brandon Call, Angela Watson, Christine Lakin, Patrika Darbo, Josh Byrne, Peggy Rea, Kathy Christopherson, Michelle Buffone, Judy Kerr, Jean St. James (více)Obsahy(1)
JT požádá otce o peníze, i když dostal kapesné před několika dny. Frank se rozhodne zaměstnat ho o víkendu na stavbě. Protože JT zničí vše, na co sáhne, musí se rychle pakovat. Dana má vyrobit do školy ptačí budku, Al napsat referát o Tomu Sawyerovi. Své úkoly si vymění a vše by dospělo ke zdárnému předání, kdyby se do toho nevmísil Brendan. (TV Nova)
(více)Recenze (4)
Príbeh: Frank sa rozhodne zasvätiť JTho do svojej práce a predať mu tak svoje skúsenosti. On sa však chytí viac na umývanie vlasov v Carolinom salóne krásy. Nakoniec sa ako najväčší kutil v rodine ukáže El. Prevedenie a pocity: Veľké množstvo vtipných scén, hlavne na stavbe a následne v salóne kde ma veľmi bavila aj Peggy. Opäť to má humorným spôsobom aj nijaké to mravné ponaučenie čo ma začína celkom baviť a som celkom rád, že som na tomto seriály vyrástol. 90% ()
Prohození mužských a ženských rolí se mi velmi líbilo ()
"Karen, I think I've got it. Listen very carefully. I want you to go upstairs. That's it, just go upstairs." ()
.....vtipné...poučné....milé..... ()
- Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu „Frank“ (Patrick Duffy). (Duoscop)
- Ve čtvrté minutě jsou dveře do obývacího pokoje otevřené, kdežto v dalším záběru jsou zavřené. (asdfasdf)