Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol je znechucena nepořádkem u Franka v kanceláři, a tak se rozhodne vše mu zorganizovat. Veškeré papíry přepíše do počítače a Frank je vyhodí. Ale protože zapomněla data uložit, musí s Frankem hledat v kontejneru. JT a Cody si čtou brakovou literaturu o UFO a Dana si z nich rozhodne vystřelit. Její plán ale dopadne poněkud jinak... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol sa nemôže viac pozerať na Frankovo vedenie účtovníctva a tak sa mu rozhodne pomôcť. Spoliehať sa na výpočtovú techniku sa ale nezdá ako dobrý nápad. Deti zatiaľ číhajú na UFO. Prevedenie: Jeden z menej vtipných dielov a k tomu všetkému premisa s UFOm, nič moc. 60% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carol uklidila Frankovi jeho zaneřáděnou kancelář, přepsala mu ji do počítače, jenže data neuložila. JT a Cody nám vysvětlí, že ufoni fakt existují. Protože kdo jiný by dokázal vymyslel takové tajuplně krásné věci jako je Bermudský trojúhelník, Stonehage nebo silonky. Navíc Susanne Sommers je v tom jejím oranžovém kostýmku fakt rajcovní čubka. [137. hodnocení, 2. komentář, 87%] ()

Reklama

Reklama