Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol musí odjet na konferenci, a proto dostává dům na povel Frank. Daně povolí schůzku, ale až později zjistí, že jejím přítelem je "stěhovák" Mike, který pro něj občas pracuje na stavbě a nemá zrovna valnou pověst. Ve snaze uchránit Danu před malérem se ztrapní, když z větve, kde šmíroval, spadne do Mikova auta. Dana mu dává plně najevo svůj vztek až do chvíle, kdy zjistí, že Mike je přesně takový mizera, jak jí ho Frank vylíčil. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dana mentálne vyzreje na Franka a ten jej dovolí schôdzku s Mikom od neho z práce, ktorého ale predchádza jeho povesť. Prevedenie: Tento seriál je založený na rodinnej zábave a mravných ponaučeniach. Ale keď u to ponaučenie tak nijak čakáte stráca to dych. Keď som bol malý fagan tak mi seriál mal čo dať. Dnes keď už viem rozoznať dobro a zlo je to dosť infantilná zápletka. 70% ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To morální poselství se v tomhle díle dá ještě unést, na čemž má obří podíl téměř kompletní absence Carol, která by celou aféru jistě zvládla se svou obvyklou hysterií (grácií). V Duffyho podání to sice zaskřípe, ale dá se to snést. Navíc jsem si v tomhle dílu nevšiml žádného trestání (proč taky, když Frank schůzku povolil), otravnost klišé, že otec má samozřejmě pravdu a celou situaci výchovně zhodnotí, uznávám. Vedlejší linka s šetřícím J.Tem byla vtipná. ("Brandone! Tys to auto celý zničil!" - "Možná, ale je mi teprve sedm. Na co se vymluvíš ty?") ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jsou ty díly, kdy člověku leze to výchovné poselství opravdu krkem. Dcera udělá něco, co se nevlastnímu tátovi nezdá, a jako na potvoru, táta měl zase pravdu, dcera je potrestána za to, že se nepodřídila, a vše v závěru výchovně zhodnoceno. ale zase uznávám, že vtip také nechyběl. ()

Reklama

Reklama