Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JT a Cody natáčejí další díl svého pořadu JT´s World. Přijde za nimi producent a nabídne jim pořádnou práci. Při prvním natáčení vyhodí JTho štáb (Marka, Al a Brandona). Nakonec producent vymění i oba protagonisty. Carol a Frank zjišťují, že na sebe mají málo času, a proto se domluví, že půjdou spolu na kuželky a pak na hodinu kreslení. Frankovi vadí, že budou kreslit mužský akt, což je ovšem pro Danu a Karen důvod, aby se chtěly přidat. To jim Carol zatrhne a o to více se nakonec diví, jakého přítele si Dana přivedla domů. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Šestnásta epizóda z druhej série sa volá "Vo víre showbisnessu" (No Business Like Show Business). Bratranci J.T. a Cody začnú spolu natáčať amatérsku zábavnú video show. Všimne si ich televízny producent, ktorý im ponúkne profesionálnu zmluvu. Pod vplyvom tohto nečakaného úspechu a žiarlivosti sa J.T. rozhodne, Codyho vyhodí a bude v projekte pokračovať bez neho. Neskôr toto svoje rozhodnutie oľutuje. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JTho svet prerazí dieru do sveta. Je však nutné postupne okrem štábu vymeniť aj hlavných protagonistov. Prevedenie: JT je poučený o veľkom svete showbuzinesu kde sám musí padnúť na dno aby pochopil rodinné priority.Na pozadí týchto príbehov je interakcia voľnočasových aktivít Franka a Carol iba doplňujúca na druhú stranu dosť vtipná.  90% ()

Reklama

Reklama