Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

Mona07 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí téhle "chuťovky" mě ponoukala hlavně zvědavost. . . dle zdejších komentářů hrozilo, že si nudou ukoušu všechny prsty na rukou i na nohou a abych se přiznala, neměla jsem k tomu daleko a to především v druhé polovině filmu. Na druhou stranu je film prezentován dle mého skromného názoru určitým (divným a netradičním) způsobem záměrně s tím, aby si to každý přebral jak chce. . . mě osobně to ale nijak zvlášť neoslovilo. 3/10 ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bychom to měli pojmout nějak objektivně a decentně. Tak tedy, viděl jsem už spoustu hovadin, ale tahle - Ehm, řekli jsme decentně. Tak jinak. Viděl jsem už spoustu kravin, ale tahle - Ale no tak. To přece dokážu. Do třetice. Tohle byla největší píčovina, na níž kdy spočinulo mé oko. Ano, to je rozhodně lepší. Co se mi to ta kráva na režisérský stoličce vůbec snaží namluvit? Že se v nás všech prostírají netušené temné hladiny zvrácené perverze či co? Nevím, jestli Claire Denis to rajcovalo (viz Martyrova trefná poznámka), ale já odešel z kina. Už se nedivím, že to s Evropou jde z kopce, když se duševní obzor "umělců" scvrkává do takovýchle exhibic. ()

Reklama

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 2/10 Efekty 1/10/// +trocha krve, trocha nahoty -absolutně bez děje, nemá to atmosféru, a nakopak má to strašně toporné a nudné herce/// Zhovadilost, ve které se prvních 50 minut nic neděje, aby pak přišli 2 chuťovky a konec. Naprosto zabitý potenciál v příšerně nedomrlém obalu. Ztráta času a zasloužený odpad./// Celkem 11%/// ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Film, se kterým jsem se vlezl jako na houpačce. Dle zdejšího profilu (žánr, plakát, ale i odezvy diváků) jsem čekal vše možné, určitě ne však film, který začne vizuálně vymazlenými poetickými scénami půlnoční Paříže. Spočátku mne dění vtáhlo do sebe, bavil jsem se a byl zvědav na vývoj a přepojení vícera dějových motivů i odhalování zákoutí lásky velice hříšné. Později jsem se začal nudit, abych pak byl záhy svědkem hnusných scén, kde se lidé během milování kanibalsky pojídají. Nejhnusnější scény pro jistotu začínají prolínat epizodky jednou s poetickým záběrem na krásnou kolií v autě, podruhé s koupí malého štěňátka... a musím říct, že tahle kombinace hororu a poetických scén mi málem rozervala srdce. Tohle není žádný prvoplánový horor, často spíše připomíná umělecky laděné drama ze života. Stejně se mi ale do toho všeho pravidelně vynářela otázka, proč se má smysl dívat na film o extrémních sexuálních úchylkách, místy doplna nasycený krví a nahotou? Co mi může něco tak hnusně naturalistického přinést? Tahle otázka ve mne trvá nadále, respektive film mi přes všechny klady nedokázal najít jednoznačnou pozitivní odpověď. Proto bych nedal víc než 3 hvězdičky, ani kdyby to Denisová navrch obohatila o swingové písničky s orchestrem naživo. 55% (Horror Challenge Tour) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to dopadá, keď sa ľudia bez talentu rozhodnú, že budú tvoriť umenie. Mne absolútne neznámy francúzsky režisér Claire Denis chcel zrejme natočiť šokujúcu psychologicko-erotickú horrorovú drámu, ale to sa mu teda ani náhodou nepodarilo. Pretože tento film je len zmesou primitivity, nudy a zlých výkonov nadmieru nesympatických hercov. Neohrabané pokusy o rozťahanú atmosferičnosť mĺkvych scén sú ukážkou filmárskeho fušerstva. Odpad! ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama