Reklama

Reklama

Hladina adrenalinu

  • Velká Británie Extreme Ops (více)
Trailer

Obsahy(1)

V rakouských Alpách poblíž hranic s bývalou Jugoslávií natáčí malý filmový štáb televizní reklamu. Hlavní roli v ní mají šílené kousky tří vášnivých snowboardistů a odvážných vyznavačů extrémních sportů, pro které jsou strmé svahy a nebezpečné laviny jen neodolatelnou výzvou k dalšímu měření sil. Skutečný souboj na život a na smrt začíná teprve ve chvíli, kdy hrdinové v horské pustině náhodou natočí tvář hledaného zločince. Banda jeho dokonale vycvičených zabijáků má jasný úkol - zlikvidovat záznam i nežádoucí svědky.

Začíná vzrušující honička, ve které musejí protagonisté akčního dobrodružství prokázat své schopnosti ve vysokohorském terénu - na lyžích, na snowboardech, na padácích i raftech. Jako nevšední "sportovní" náčiní v klání, jehož hlavní cenou je vyhrát vlastní život, využijí také vrtulníky nebo motorky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Lima 

všechny recenze uživatele

Adrenalinových momentů si tu za celý film užijete asi tak čtvrthodiny, zbytek je naprosto nudná vata s debilními fórky, které se snaží působit cool, jako že jsou pro mladý. Napínavé chvilky má dodat střetnutí s bosenskými zločinci, ale napětí se nekoná, jenom strašlivá nuda. Dokoukal jsem to jenom díky nastavenému dvojnásobně rychlému přehrávání na MV2Playeru, jinak by se těch 100 minut nedalo vydržet. ()

Johnny 

všechny recenze uživatele

Film ako taký je o ničom. Scenár je ako keby ho písalo nejaké dieťa na domácu úlohu. Lenže pri tomto filme to naozaj vôbec nebolo treba. Pretože zhruba polku filmu sú hlavným hrdinom zasnežené velikány a šialenci na doskách a tak som zhruba pol filmu zasnene slintal. A to si svoje 3* určite zaslúži. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

CLIFHANGER+xXx Zo začiatku skvelá zábava, ktorá vie vyvolať zimomriavky a chuť pustiť si to po svahu.Režisér si odskočil od špionskych filmov a natočil športovú oddychovku reznutú zlými mafiánmi. Trochu na škodu je fakt, že tvorcovia sa mohli v závere viac pohrať s napätím, lebo potom celá zápletka so zabijakmi vychádza trochu na prázdno. Extreme ops je lepšie (aj keď nie také roztomilé) ako francúzske adrenalínovky (Yamakasy, Zločin je extrémny šport), lebo sa na nič nehrá...a je len na divákovi či sa uspokojí s celovečernou verziou toho, čo môže vidieť v reklame na Old Spice... ()

Ant@nio 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k chvále, jakou jsem od jiných slýchával, mě tento film trošku zklama. Nicméně bych to osobně určitě nehodnotil jako nějaký propadák, odpad, či podobně. Určitě je k vidění zajímavý a napínavý děj. Samozřejmě že realita zde až tak hlavní roli nehrála, ale právě to dělalo snímek poměrně zajímavý. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem fanda lyžování, zimních radovánek a hor všeobecně, tak jsem asi na tenhle film trošku mírnější. Přesto jsem si nemohl nevšimnout, že zde hrají špatní herci, kteří navíc nemají hrát CO. Takže špatný je tu úplně všechno, přesto fandové snowboardingu ať se na to klidně kouknou, jestli tam jsou zajímavý scény, tak jsou to ty sportovní. 30% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Závěrečné titulky začínají nápisem "To Werner" - Werner Koenig zemřel v lavině, když v roce 2000 pracoval na tomto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama