Reklama

Reklama

Hladina adrenalinu

  • Velká Británie Extreme Ops (více)
Trailer

Obsahy(1)

V rakouských Alpách poblíž hranic s bývalou Jugoslávií natáčí malý filmový štáb televizní reklamu. Hlavní roli v ní mají šílené kousky tří vášnivých snowboardistů a odvážných vyznavačů extrémních sportů, pro které jsou strmé svahy a nebezpečné laviny jen neodolatelnou výzvou k dalšímu měření sil. Skutečný souboj na život a na smrt začíná teprve ve chvíli, kdy hrdinové v horské pustině náhodou natočí tvář hledaného zločince. Banda jeho dokonale vycvičených zabijáků má jasný úkol - zlikvidovat záznam i nežádoucí svědky.

Začíná vzrušující honička, ve které musejí protagonisté akčního dobrodružství prokázat své schopnosti ve vysokohorském terénu - na lyžích, na snowboardech, na padácích i raftech. Jako nevšední "sportovní" náčiní v klání, jehož hlavní cenou je vyhrát vlastní život, využijí také vrtulníky nebo motorky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Příběh filmu minutu za minutou inkasuje rány, které nezahladí ani dobře nabroušené skluznice, ani značkový popcorn (zvlášť prostředek filmu je zkouškou trpělivosti i pro ostřílené kinofily), takže na sjezdovku se tentokrát vydejte jen v případě, že se profilově podobáte hrdinům filmu - jste mladí,…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Film má neuvěřitelně děravý scénář a dává až příliš okatě najevo, že mu jde jen o uspokojení fandů extrémních sportů, kteří se při dobré polovině snímku budou tetelit blahem. Filmový divák má ale přeci jen trochu vyšší nároky, a to i na zábavu, která je už svým zaměřením jednodušší a nesnaží se o…" více

Kinema.sk (Marek Vojtko)

"To, čo Hladinu adrenalínu zachraňuje od priepasti najhorších filmov Hollywoodu sú kaskadérske výkony. Aj tu by človek očakával viac, vzhľadom k tomu, že tie majú byť hlavným motívom filmu. Pri niektorých je vidieť, že sú naozaj extrémne a aj vykonané ľudmi a vtedy Hladina adrenalínu dostáva ten…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Z filmu zjevně vystupují efektní akční záběry (v souhrnu tvoří tyto kaskadérské kousky asi čtvrtinu filmu), mezihry, které je spojují do souvislého příběhu, mají kvalitu je různorodou. Nejlépe působí vztahy mezi mladistvými dobrodruhy. Jejich představitelé je zahráli s chutí a vložili do nich…"

Reklama

Reklama