Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No teda, tak pro me opravdu sok za to tak vysoky skore,ale zde se uz nebudu divit, ja se na rozdil od vetsiny pozitivne hodnoticich celkem celou stopaz nudil. Meli dat aspon synatorovi vic prostoru na hadky s matkou, treba by tu osklivou osobu dostal driv a byl od ni pokoj a clovek se na ni nemusel do konce filmu divat. Rozuzleni prekombinovany tak, az se mi ve finale nelibilo. No s odrenyma usima za 2 hvezdy. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Málo známý a celkem povedený thriller, který v první půlce pokládá desítky záhadných a mysteriózních otázek a ve druhé polovině je všechny do jedné šikovně zodpovídá. Nechci psát spoilery, protože je dobré o samotném ději vědět co nejméně. Nestihl jsem se v tom tempu ani nudit a film hezky klame i žánrem, kdy se postupem času změní od rodinného dramatu, thrilleru, home invasionu až na krimi detektivku s únosem dětí. Příběhově jde o kvalitní a hodně originální nápad s několika šilenými zvraty, takzě za mě dost povedené a hodnocení by si to zasloužilo daleko větší. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

V žiadnom prípade to nebol horor, ale dobrý thriller. Plný prekvapení, zvratov. V prvých minútach som sa bála, či dôvodom udalostí nebudú paranormálne javy, ale našťastie - všetko malo logické vysvetlenie. Alebo nelogické, také, čo ste nečakali? Nič iné nezostáva, len vydržať napätie do konca... Nech mi je odpustené, ale Helen Hunt bola najhororovejšou postavou - hodnotiac len podľa vzhľadu, takmer som ju nespoznala. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller. První půlka filmu mě fakt vtáhla. Zajímavý rozjezd. Vyšetřování, únosy, pěkné prostředí, dobří herci a krásně se na to koukalo, zkrátka skvělá atmosféra správného thrilleru. Druhá půlka jela znovu jako první v podstatě téměř od začátku, ale z druhého úhlu pohledu, což je zajímavý nápad, v tu chvíli se ale děj přesunul čistě do domu a už to tak vtahující nebylo. Na druhou stranu se ale na místo toho dostavilo jedno překvapení za druhým se zásadními zvraty. Dozvěděli jsme se vše potřebné, jen je škoda toho urychleného konce. // Slušné 4* ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak průměrné hodnocení (když pominu, že tady všichni řeší vzhled Helen Hunt). SPOILER Skvělý thriller, který v první polovině pracuje se zdánlivě iracionálními dějovými motivy hororu a druhé polovině se díváme optikou někoho jiného, což přinese nejeden zajímavý zvrat. Jediné, čeho je škoda, je nekominikativnost narace. Bylo by fajn dílo dotáhnout co se týče dramatických oblouků, skoků v čase a větší míry náhledů do psychologie postav, aby divákovi motivace postav na první dobrou víc sedli. Zvlášť v závěru. Každopádně určitě nadprůměr. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama