Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sara (Mary Nepi) je teenagerka posedlá popularitou na škole. Když se vrátí do školy její bývalý kluk, je ochotna se vzdát i toho nejcennějšího co má. Ráno se probouzí těhotná. A tím to teprve začíná... (dainio)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější film za hodně dlouhou dobu. Moc nerozumím zdejšímu nízkému hodnocení.  Očividně se to nebere vážně a je to fakt sranda. Za mě svěží hororová komedie s neotřelými nápady a geniálně debilním hereckým výkonem toho blonďatýho týpka. Fakt jsem se gebil pokaždý, když tam byl jak dělal ty tupý ksichty. ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Príjemný mix komédie a sci-fi - hororu, ktorý cieli na tínedžerov. Snímok oplýva nejakým tým gore a prítomné potvorky sú dostatočne pekné (nepôsobia síce moc strašidelne, ale ani úplne smiešne, a to je fajn - sú také roztomilé). Mladé hlavné hrdinky sú sympatické a dej má slušný spád, čím sa nenecháva veľa priestoru na nudu. Film síce príliš netlačí na komediálnu stránku, ale to nie je úplne na škodu, pretože aj bez vyvolávania hurónskeho smiechu zanecháva pozitívnu náladu. Odo mňa silné 4*. ()

Reklama

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie o středoškolačce, která po nechráněném sexu otěhotní a porodí dva mimozemšťany, kteří chtějí vyhubit lidskou rasu (nebo co) – a to všechno během pouhých dvou dnů. Film tímto způsobem tematizuje obavy z těhotenství náctiletých a i díky využívání praktických triků a loutek připomíná podobně laděné snímky z 80. let. I navzdory mládeži nepřístupnému ratingu je však poměrně krotký (utrhané hlavy a končetiny jsou maximum, nahota žádná, humor by sem tam potřeboval přiostřit hrany) a v jádru zůstává standardní středoškolskou komedií o rodinných vztazích hlavní hrdinky a jejím napraveném přátelství s nejlepší kamarádkou, v níž se sice najde pár povedených nápadů a vtipů, avšak vyvažují to dialogové scény typu „trošku panikaříme, ale nedáváme to na sobě moc znát a snažíme se vymyslet, co budeme dělat,“ které zabírají dobrou polovinu filmu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snatchers je povedenou hororovou komedií s cílovkou u náctiletých diváků, jimž ve vyhrocené formě představuje rizika nechráněného sexu, ale nabízí i mnoho rekvizit pro starší filmové fanoušky - celý film tak třeba hodně připomíná hororové sci-fi filmy z konce 80. let, jako je Noc husí kůže, k tomu nabízí převážně praktické efekty a povedené „klasicky béčkové“ vzezření vetřelců. A mírně se to pouští i do kontroverzních témat, jako jsou potraty a xenofobní cítění směrem k Mexiku, ovšem neustále s lehkostí a břitkým vtipem. Je to zkrátka nabité humorem, svižnou akcí, utrhanými končetinami a rozhodně se to dá skvěle užít od začátku do konce. [Sitges 2019] ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná, Hororová / Sci-Fi blbůstka, alespoň do poloviny filmu. Pak to ztratilo šmrnc a já se začal pořádně nudit. Každopádně je to pěkně natočené, potvůrky se celkem povedly, sem tam dobré Gore a párkrát jsem se i pousmál. Potěší i pohledná Mary Nepi v hlavní roli, která mi připomínala jednu holku od nás z města. Na jedno zkouknutí je to fájn, viděl jsem už horší sračky, třeba odpadní Yoga Hosers, na který jsem si při sledování vzpomněl. (67. hodnocení) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno na základě stejnojmenného seriálu od stejných tvůrců. (dainio)

Reklama

Reklama