Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

Marsik 

všechny recenze uživatele

TV BARRANDOV - Vtipný, jak má film 6% a je uveden jako 2. nejhorší v celé databázi :)) Přiznám se, že mě to tak špatné nepřišlo...alespoň ne na české poměry. Já to beru jako odvážný pokus o zachycení erotiky, nevěstinců a všeho toho bordelu okolo :)) 73 minut se dalo vydržet. Jenom jsem čekal na Jirku Pomeje a on nikde. Tak snad se ukáže ve třetím díle :)) 40% ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se hodně ovládat, abych nevychrlil všechny existují vulgarismy hned zkraje a neodradil vás tím od čtení zbytku komentáře. Takže začnu velice mírně: je to film nevydařený ve všech myslitelných ohledech. Zcela chybí nějaký dramatický oblouk, jedná se o sled nesouvisejících scének, jimž navíc chybí pointa, natožpak vtipná pointa. Svou strukturou připomínají Playgirls 2 spíše mizerný seriál. Jednotlivé epizody jsou zpravidla pospojovány záběrem na Vltavu, z níž je „švenknuto“ na onen dům neřesti. Postavy neprocházejí žádným vývojem, akorát na konci je budete nenávidět více než na začátku. O něčem jako hereckých výkonech nemůže být ani řeč, všichni ze zúčastněných se v mých očích propadli na samé mravní dno. Hrát v něčem takovém a navíc za to dostat peníze! Ale jedeme dál; ozvučení je hrozné, hercům často ani nejde rozumět, co říkají (kdyby byli schopni alespoň srozumitelné a r t i k u l a c e!), kamera a střih naprosto amatérský, nejubožeji vyznívají pokusy o scény s nějakou atmosférou, ať erotickou či hororovou, nemluvě o akční pasáži s Vašutem. Tento film je neskutečně odporný, v nejvyšší možné míře oslizlý a místy mi jeho sledování bylo přímo fyzicky nepříjemné, což se většinou jen tak říká, ale tentokrát to myslím naprosto vážně. Podobné filmy si přímo koledují o neinformativní shazující komentář, na němž se krásně brousí ostrovtip, to nikomu nevyčítám, sám bych to jindy udělal, ale tentokrát jsem znechucen do té míry, že mě přešel veškerý humor a nezmůžu se na víc než na: NEJVĚTŠÍ SRAČKA POD SLUNCEM!!! SPÁLIT, ZAKOPAT DO ZEMĚ, ZALÍT BETONEM!!! Jedině tak před tím můžeme ochránit příští generace. 0% Zajímavé komentáře: Cival, Tosim ()

Reklama

Polik_ odpad!

všechny recenze uživatele

Návrh na chlastací hru: „Ty hajzle!“, hyper futuristická hudba s dramatickým záběrem na monitor, hluboká filozofická rozprava, které nerozumí ani sám mluvčí (čili každá), kameraman je prostě honič a nakonec „Tyvole, ta Kuklová není vůbec špatná“. Jestli film dokoukáte do konce a neskončíte potom na JIPce s otravou alkoholem, neváhejte mi napsat o cenu za nejsilnější žaludek (a játra). ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divná, ale jednička mi přijde horší. Nevím, co si mysleli herci a režisér když tohlecosi (ne, To nemůže být film, ani si To označení film nezaslouží) vytvářeli. Často jsem dostávala záchvaty smíchu ze směšnosti a ubohosti celého díla, ale nejvíc mě dostal Slávek Boura, kterého jsem znala jen jako moderátora Rande, porotce v Doremi a v podobných zhovadilostech TV Nova. Ve filmu vystupuje jako Martin Martin (už to jméno! :D), exkluzivní džigoló. A Pomeje byl taky k zasmání. Pro lidi se slabými žaludky nedoporučuji. ()

Elin odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha proč. Proč se vůbec takový "filmy" točí? Odpad moc často nedávám, vždy se snažím najít na filmu alespoň něco (cokoliv) co by mu vysloužilo byť jen jedinou hvězdičku, ale tady? Hodnocení odpad! si nechávám opravdu jen na festovní zhovadilosti, ale jsem neváhal ani minutu. Tupě natočená a stejně tak i zahraná kravina, která je naprosto o ničem a nechutně nudná. U mě určitě jeden z TOP5 NEJHORŠÍCH CZ fulmů, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)
  • Režisér Vít Olmer se v dokumentu ČT Rozmarná léta českého filmu zmínil, že druhý díl Playgirls vůbec neměl vzniknout, ale přišel příkaz od Novy, která film spolufinancovala, že chce mít dva díly, tak jako jsou dvě knižní předlohy. Autor předlohy Vladimír Páral se od těchto dvou filmů distancuje, což Olmera dodnes mrzí. (Halloween9)

Reklama

Reklama