foto

Ivana Kačírková

  • nar. 12.6.1945 (73 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Komora
1999 Šest statečných
1998 Pasti, pasti, pastičky
1996 Zapomenuté světlo
1995 Byl jednou jeden polda
Cesta peklem
Nesmluvená setkání (TV film)
Playgirls
Playgirls II
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali
Princezna ze mlejna
1993 Nahota na prodej
Svatba upírů
Zámek v Čechách (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Silvestrovská překvapení (TV film)
Černí baroni
1991 Discopříběh 2
Tankový prapor
1990 Byli jsme to my?
Ta naše písnička česká II
Tichá bolest
1989 Divoká srdce
Skřivánčí ticho
1988 Kopytem sem, kopytem tam
Čekání na Patrika
1987 Bony a klid
Copak je to za vojáka...
Lovec senzací
Páni Edisoni
Zuřivý reportér
1986 Antonyho šance
Cena medu
Operace mé dcery
1985 ...nebo být zabit
Jako jed
Výjimečná situace
1984 Co je vám, doktore?
Druhý tah pěšcem
Fešák Hubert
Šéfe, jdeme na to! (TV film)
Šéfe, vrať se! (TV film)
1983 Kluk za dvě pětky
Oči pro pláč
Stav ztroskotání
Svatební cesta do Jiljí (TV film)
1982 Od vraždy jenom krok ke lži
1981 Monstrum z galaxie Arkana
Skleněný dům
Sluníčko na houpačce (TV film)
V zámku a podzámčí (TV film)
1980 Muž přes palubu
Signum laudis
Ten svetr si nesvlíkej
1979 Jak se naučit švédsky (TV film)
Muzika pro dva
Postavení mimo hru
Tchán
Tři od moře
1978 Miluji Tě (TV film)

TV seriály

1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
další epizody (5)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Narozeniny (E01)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1996 Zapomenuté světlo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace