foto

Květa Holasová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Korunní princ (TV film)
2004 Román pro ženy
2002 Kožené slunce (TV film)
1998 Jak přišli kováři k měchu (TV film)
1997 Rumplcimprcampr (TV film)
1996 Ceremoniář
Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1995 Má je pomsta
Playgirls
Playgirls II
1994 Vekslák aneb Staré zlaté časy
1993 Jedna kočka za druhou
1990 O hloupé havířce (TV film)
1989 O podezíravém králi (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
1979 Historie začíná pod kaštany (TV film)
1974 Dům Doni Bernardy (TV film)
1973 Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)
Lesní panna (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)

TV seriály

2001 Černí andělé (TV seriál)
Help for you (E07)
Červená karta (E01)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace