Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Vít Olmer, tvůrce takových filmů jako Co je vám, doktore? Jako jed dosáhl svého dna. Měl k němu zdařile nakročeno skrze takové zhůřilosti jako Nahota na prodej či Ještě větší blbec, než jsme doufali, ale člověk si říká, že se jednou od toho dna musí odrazit a jít nahoru. Jenže to netuší, že pod dnem je ještě sklep se stokou. A ve stoce plavou Playgirls II. Jdu blejt velebnosti! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Obdoba prvního dílu. Opět se mi těžko hledá něco jako nějaké poselství. Spíš je to takový dějový popis s pokusy provokovat a hlásit. Určitě bych to nevyhlašoval nejhorším filmem všech dob, od toho tu jsou jiné sračky, ale na druhou stranu když by to nevzniklo, tak by se taky nikdo nezlobil. Dobrý film to není, vtipný taky ne, ale nejhorší film všech dob už vůbec ne. ()

Reklama

Belerofon odpad!

všechny recenze uživatele

Lze natočit druhý díl něčeho tak sračkozního jako byla jednička??Vít Omler opět ukazuje že mu nahota a vulgarismus nečiní problém, problém je jen v tom, že to neumí absolutně postavit do nějaké dramatické nebo vtipné podoby (vlastně to neumí postavit nikam). Nejneerotičtější film všech dob....(to není pocta ale čiré zoufalství. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se dokázal donutit k sledování i druhého dílu. I když, o sledování až tak nešlo. Nahlédl jsem jen občasně, film jsem měl jako zvukový podkres, viděl jsem asi třetinu filmu, ale to vůbec nevadí, něco lze sepsat i tak. Myslím, že je úplně jedno, který díl si vyberete, oba jsou stejná hrůza. Ale tento mohu doporučit jen v případě, pokud chcete vidět (ne)hrajícího Slávka Bouru či jednu nejmenovanou hvězdu dalšího Olmerova opusu z policejní stanice. Škoda, že ani po tomto fušování do erotiky nebylo Olmerově mysli zapovězené a pustil se po sedmi letech zase do díla. ()

Elin odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha proč. Proč se vůbec takový "filmy" točí? Odpad moc často nedávám, vždy se snažím najít na filmu alespoň něco (cokoliv) co by mu vysloužilo byť jen jedinou hvězdičku, ale tady? Hodnocení odpad! si nechávám opravdu jen na festovní zhovadilosti, ale jsem neváhal ani minutu. Tupě natočená a stejně tak i zahraná kravina, která je naprosto o ničem a nechutně nudná. U mě určitě jeden z TOP5 NEJHORŠÍCH CZ fulmů, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry byly filmovány v Praze. Ve filmu se objevila Restaurace U sedmi andělů, nyní Restaurant 7 Angels, na Praze 1 nedaleko Staroměstského náměstí. (Cucina_Rc)
  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)

Reklama

Reklama