Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

axelson odpad!

všechny recenze uživatele

Krátce po sametové revoluci se točilo sraček víc než dost, ale tohle jak první díl, tak druhý je ta největší sračka všech sraček.Olmere vyser se na to, zaměstnám tě u nás v Hotelu, třeba jako skladníka, tam snad už nic neposereš.Kuklová jde na Pomeje a Adamcová at si radeji hraje sama ze sebou.Odpad, nic víc než odpad. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Když jsem dokoukal první díl, říkal jsem si že jsem nemohl být při rozumu když jsem si ho dobrovolně zapnul a teď týden po prvním dílu jsem jsi pustil druhý díl. Pokračování má jedno velké ALE a to že se mi líbil víc jak první díl. Je jasné, že i pokračování není žádná sláva, ale přesto mu dam jednu hvězdu. Za co? Tak třeba za vrátného a zároveň asi vyhazovač u kterého vždy když tasil zbraň s tím výrazem tak jsem se opravdu smál (Jan Skopeček).Dále za cizince který taktéž pobavil ty jeho kecy super (Josef Nedorost). A další za tanec, který předvedli "herečky" Sylva Tománková a Dagmar Ďásková. ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Co jsi dělala předtím? / Programátorku v jednom družstvu u nás v Jablonci. Zda nad Nisou či nad Jizerou, zůstává neobjasněno. Ne že by na tom jakkoliv záleželo. Simultánně produkovaný sequel, uvedený pouhé tři měsíce po prvním dílu, instrukce týkající se toho, že by ve druhém dílu mělo být všeho víc, nenaplňuje. Víc než Playgirls 1 to totiž nejde. Pouze se trochu zamíchalo (řekněme) tvářemi. Zmizel Moravec a Kornová, objevili se Balkánec Nedorost, kníratý anděl nikoliv s čertem v těle, nýbrž jaksi při něm (pozn. v neumnělé firemní databázi: enormní falus!) a nepravděpodobný gigolo Slávek Boura. Začaly se aplikovat pokročilé metody, jejichž bezednou jalovost známe i z ponuré profesní přítomnosti. Jestli se mělo jednat o pokus uspokojit dámské publikum, sázka padla na kulhavé hřebce. Záběrů prodejné nahoty, která by stála za filmový materiál Fuji pochybné záznamové kvality, je stejně málo jako v prvním díle, full frontal žádný, odhlédneme-li záběr na zadní polo-koule Nedorostova šourku, který tomu z definice neodpovídá. Furt pomeje. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divná, ale jednička mi přijde horší. Nevím, co si mysleli herci a režisér když tohlecosi (ne, To nemůže být film, ani si To označení film nezaslouží) vytvářeli. Často jsem dostávala záchvaty smíchu ze směšnosti a ubohosti celého díla, ale nejvíc mě dostal Slávek Boura, kterého jsem znala jen jako moderátora Rande, porotce v Doremi a v podobných zhovadilostech TV Nova. Ve filmu vystupuje jako Martin Martin (už to jméno! :D), exkluzivní džigoló. A Pomeje byl taky k zasmání. Pro lidi se slabými žaludky nedoporučuji. ()

Kariya odpad!

všechny recenze uživatele

Než zrátcet cenných 73 minut života, co raději trochu vzdělávání? Polarografie patří mezi elektrochemické analytické metody. Za její objev dostal Čech Jaroslav Heyrovský roku 1959 Nobelovu cenu za chemii. Slouží k určování přítomnosti (kvality) a koncentrace (kvantity) redukovatelných nebo oxidovatelných neznámých látek v roztoku. Princip spočívá ve vyhodnocování závislosti elektrického proudu na napětí na dvojici elektrod, které jsou ponořené do roztoku, v němž probíhá elektrolýza. Závislosti mají tvar vln, jejichž poloha charakterizuje jednotlivé druhy látek. Z velikosti nárůstu proudu lze určit koncentraci příslušné látky. Jako pracovní elektroda slouží rtuťová kapajicí elektroda. Na povrchu kapky rtuti se vytvoří elektrická dvojvrstva. Při zvyšování potenciálu mezi anodou a katodou dojde k vyloučení příslušných iontů na katodě a tím k nárůstu proudu. Proud je omezen množstvím iontů v roztoku. Jakmile se množství vylučujících se iontů rovná počtu přicházejících iontů z roztoku, proud přestane růst. Hodnota středu nárůstu polarizační křivky je charakteristická pro danou látku. Do roztoku se přidává základní (indiferentní) elektrolyt, např. kyselina, aby se vodivost roztoku zvýšila. Dále se přidává povrchově aktivní látka - typicky želatina, jejímž úkolem je zabránit vzniku maxima na začátku polarografické vlny. Důležité je i probublávání vzorku v polarografické nádobce inertním plynem kvůli odstranění kyslíku, který vytváří na polarogramu protáhlé vlny a znehodnocuje záznam. To už je zajímavější než Playgirls 2, ne? P.S. Přístroj založený na polarografické metodě se nazývá polarograf. Jeho tři základní části tvoří zdroj, zapisovač a ovladač rtuťové kapající elektrody. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)
  • Exteriéry byly filmovány v Praze. Ve filmu se objevila Restaurace U sedmi andělů, nyní Restaurant 7 Angels, na Praze 1 nedaleko Staroměstského náměstí. (Cucina_Rc)
  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)

Reklama

Reklama