Reklama

Reklama

Epizody(3)

V roce 2808 se stávají 3 chytří zločinci, kteří si odpykávali v nejmodernějším vězení svůj trest, členy zvláštní policejní jednotky výměnou za možnost snížení doby strávené za mřížemi. Díky zvláštnímu obleku začíná trojice bojovat s technologicky vyspělými zločinci, na které jsou normální policejní složky krátké. Ale pokud naše trojice neuspěje nebo se pokusí o útěk jejich obojky s výbušninou explodují, čímž se stane město bezbranné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Terva 

všechny recenze uživatele

L. P. 2808 se začne odvíjet příběh tří trestanců, kteří " vyfasovali " celkem 980 let vězení. Sengoku - Syunsuke 375 let, Merill - Yanagawa 295 let a Gabimaru - Rikiya 310 let. Pro ulehčení trestů přijmou práci jako lovci zločinců. Kreslená úroveň filmu je docela slabá a je zde dost temných zákoutí, kde toho není moc vidět. Kreslené osoby jsou na lepší úrovni než jejich okolí. CITÁT : Hvězdy nejsou příznivě nakloněny. Hudební a zvukový doprovod je naprosto zoufalý a mimo úvodní rockové písně nestojí za nic. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cyber City Oedo 808 mě na první pohled celkem zaujalo nejen dobou, v které se odehrává, ale i pouze třídílným schématem, od kterého jsem čekal jeden velký příběh. Výsledek byl naprosto opačný. Tři díly, každý s jiným příběhem pouze se stejnými postavami a to vše ve světě roku 2808, který vypadá spíše jako rok 2080... Prakticky nic výjimečně sci-fi a tak zklamání. V anime by přeci fantazie autorů měla být otevřená a skoro až šílená, ale krom originálních a pěkných témat jednotlivých dílů tvůrci nevymysleli nic výjimečného. Postavy však jako další element nesplnili má očekávání a tak jsem jim ani příliš nefandil. Přesto především poslední díl byl velmi dobrý a předvedl potenciál. Slabé 3. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Tři zločinci, kteří se výměnou za snížení trestu dají k poldům a jejich tři příběhy, kde v každém hraje hlavní roli jiný z nich. Chvílemi to vypadá silně cyberpunkově, chvílemi jenom obyčejně, ale ve všech chvílích nevýrazně, protože hlavní postavy jsou jen takový mix všemožných jiných známých postav a nejsou nijak pořádně vykreslené, takže prostě jen existují jako nějací posunovači příběhů, které jsou ale taky dost takové obyčejné a vycházející z takových těch typických policajtskozločineckých klišé v cyberpunkovém prostředí. Prostředí města ale často vypadá jen tak ploše a normálně, takže se nakonec nic zvláštního nedočkáme ani od postav, ani od okolí a jen od jednoho zloducha se dočkáme něčeho zajímavějšího, co ale bylo zpracováno líp jinde :). Zvlášť u postavy Bentena mě mrzelo, že je stejně plochá jako zbytek. Výsledek teda nic extra, obyčejné průměrné ***. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dobré cyber punkové anime které je, až příliš dlouhé na to co se snaží divákovi sdělit, trochu nedomyšlené se zajímavou udušenou zápletkou a pro mě nezajímavými hlavními hrdiny, na druhou stranu nějaké věci mě překvapily a jak málo sem čekal, tak jsem i dostal. Soundtrack není nic extra a příběhová linie je do 3*40 min. doslova nasoukaná. 65 % ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní olschoolová záležitost. Vizuálně kdesi mezi budoucím GitS a o pár let starším Blade Runnerem, k tomu spousta krve a nekorektního násilí. Technicky na svoji dobu mimořádně pokročilé... Škoda jen, že namísto ucelého příběhu servíruje tři seriálové epizody. Díky nim máte po skončení pocit, že vás někdo vyplivnul uprostřed něčeho a pak vás zase vytáhnul. Bez jakéhokoliv vývoje, vyústění.. Celovečerní formát by tomu setsakra prospěl... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama