Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je animovaný crossover podle komiksu od DC Comics a IDW. Želvy Ninja přichází do Batmanova Gotham City zjistit, co plánuje Foot Klan a jejich vůdce Trhač společně s ligou Assassínů a Jokerem. Dokáží společně Batman a Želvy Ninja porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí? (Agent24)

Recenze (50)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Malý mínus, že sa Batman = najväčší poker-face-ista v celom Gothame / Metropolitane dokáže usmiať a robiť pubertálnym smrtiacim želvám takého taťku. Divné... Hlavný plot bol... no... nie úplne mindfuck, ale ok, pretli sa dve totálne nesúvisiace univerzá, stretli sa Rash Gul so Shradderom, ok! Inak všetky turtle mali výborne napísané hlášky (slová monológy/dialógy nepoužívam schválne). Ale na Michelangelovi som sa smial obzvlášť. Výborný dabing, výborná anomácia, výborný prehajpovaný a zároveň vytupelý charakter. A teraz do mínusu. Arkham scéna... Joker, Bane, Harley, Freeze a ostatní boli tak očividne nelogicky použití, asi aby to zatraktívnilo tento - uznávam, že celkom odvážny - projekt. Samozrejme, že aj ja som sa potešil, keď som videl zrazu všetkých tých zloduchov pokope, ale po prvotnom nadšení sa zamýšľam, že "...Eh..." ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za pasáž v Arkhamu a konec jinak nic více. Z Robina tam udělaly úplného kreténa humorově je to slabé (jde vidět, že to dělal NIckelodeon stejně retardované vtipy pro 3 leté děcka bez mozku bez vkusu bez vtipu a bez smyslu pro humor jak na tom programu) a má oblíbená Poison Ivy je třeba bohužel nevyužitá. + za to, že želvy nevypadají tak postiženě jak nyní v té nové verzi. Do dalšího dílu bych klidně šel. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem všelicos. Od úplný blbosti po blbosti pro fanoušky. Jenže cowabunga! Ono je to vlastně přesně tak dobrý jak jen snílkům může napovědět název. Batman a jeho svět je takový jak ho známe. Želváci až na pro mě nepovedenou podobu taky. Nejvíc baví Majký společně s Robinem, kdy jejich hlášky dostanou i chlapa na prahu pěta30ky. Leo naštěstí neprožívá další vůdcovskou krizi a Donnie s Rafem taky klasika. Příběh je na pomezí mezi filmem pro dospělé a mladší ročníky. Oni jednu skupinu rozhodně neurazí. Nebýt toho, že jsem si na podobu želv musel dlouho zvykat, dal bych asi i to fanouškovskou pátou hvězdu. Takhle zůstanu na 4ech a 80 procentech. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Měl jsem obavy, že to bude taková vagínovina na zbytečné zabití času, ale, světě, div se, ono to opravdu funguje! A funguje to na jedničku! Drsná Batmanova aura smíchaná s želvíma hláškama a pizzou, spoustou výborné akce a šílenými schopnostmi mutagenu. Batman vs. Trhač jsou absolutní vrcholy týhle šílenosti. Doporučuju. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Po přečtení názvu filmu, jsem měl o sloučení těchto světů pochyby, ale ty se vytratily prakticky hned, přesněji soubojem Trhač/Batman. Akční scény jsou výborné a právě tahle snad nejvíce (i když její opakování je opět úchvatné), navíc jsou v ní dvě nejzajímavější postavy. Tedy, Batman je klasický Batman, což mu ovšem k zajímavosti stačí, ale Trhač je v tomto provedení dokonalý, čímž si krade nejednu scénu, možná dokonce film pro sebe. Spojení temnoty jednoho světa a vtipu druhého, vyšlo velmi dobře, i když ano, ne každý vtip se povedl, ale to už je věc jiná. Více mě mrzely mutace jednotlivých "padouchů", některé opravdu směšné... a vlastně i jejich větší nevyužití v příběhu. Ten je skutečně akční, prakticky bez přestávky, takže na nějaké větší představení postav není příliš čas, také se nekoná. Pravděpodobně to bylo záměrem, ostatně, všechny známe z jiných filmů. Vše by případně napravilo několik minut navíc a byl bych za ně rád, protože tahle akční jízda, navíc podpořena dobrou hudbou, skončila až příliš rychle. 75% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočený podle úspěšného komiksového crossoveru „Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles“ od Jamese Tyniona IV a Freddieho Williamse II. (Agent24)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká filmová scéna. (Rominator)
  • Jedná se o první Nickelodeon animovaný film, stejně jako první animovaný film Teenage Mutant Ninja Turtles, který obdržel rating PG-13. (Agent24)

Reklama

Reklama