Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ztřeštěná rodinná komedie je akční podívaná, na jejímž začátku šimpanzí trenér Alec McCall (Matthew Modine) zachrání Clemense ze ŠKYT (oni dávají přednost označení ZIT - Mezinárodní zoologická technologie). Tato zločinná firma chce využít opičí vojáky pro svůj plán na ovládnutí světa. Na útěku ovšem naši hrdinové musí splnit mnohem složitější úkoly, než jaké by i ZIT dokázala vymyslet. Kupříkladu naučit Michaela hrát fotbal a především pomoci mu získat dívku jeho snů. Na scéně se objevují drsní hoši ve službách ZIT a zdá se, že tohle bude opravdu "Mission Impossible". (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:02:38 můžeme vidět, že Clemencs si nechal plyšáka, kterého mu dal Alec (Matthew Modine) na začátku filmu. (KGBelik)
  • Původně měl být šimpanz spíše cvičeným zvířetem než imitátorem. Během sezení, při kterém byli herci seznámeni se šimpanzem, zvíře pokousalo Matthew Modina (Alec). (KGBelik)
  • Scéna, kdy Clemencs vyleze na repliku paneláku s panenkou v ruce, je reference na slavnou scénu z filmu King Kong (1933). (KGBelik)
  • Původní verze filmu byla natočena ve Francii, ale studiu se nelíbila, a tak byl snímek natočen znovu. (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo v San Diegu. (Terva)

Reklama

Reklama