foto

Pat Finn

  • nar. 31.7.1965 (54 let)
    Evanston, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dealin' with Idiots
2012 Santa Paws 2: The Santa Pups
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
Nějak se to komplikuje
2006 Sexy tým
Veselý prachy
2005 Hollywood Vice (TV film)
2004 Opičí agent
2003 With You In Spirit (TV film)
2002 Žít naplno
2001 Kdo hulí, ten umí
Love & Support
2000 Hele vole, kde mám káru?
1999 Ženich na útěku
1998 1999
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)

TV seriály

2019 Goldbergovi (TV seriál)
There Can Be Only One Highlander Club (S06E16)
2018 Průměrňákovi (TV seriál)
New Year's Revelations (S09E11)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The 200th (S09E09)
Pařba (S08E18)
Nedokonalé souznění (S08E12)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Book Club (S01E08)
2 $ocky (TV seriál)
A univerzitní zkušenost (S06E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Až moc veselé Vánoce (S08E09)
Pirát silnic (S08E05)
Show musí jít dál (S07E24)
další epizody (5)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Návrat domů II: Absolventský sjezd (S07E07)
Košile (S07E03)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Zbavení pout (S06E01)
Smrad (S05E18)
Procházka (S05E17)
další epizody (4)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Stovka (S05E04)
2012 Marvin Marvin (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Valentýn III (S03E15)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční dárek (S03E11)
Stěhování (S03E06)
Super neděle (S02E13)
další epizody (4)
2010 Dr. House (TV seriál)
Politická objednávka (S07E06)
2008 Factory (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
The Naked Trucker and T-Bones Show (TV seriál)
2006 My Boys (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Chlapi sobě (TV seriál)
Saving Old Lady Riley (E16)
Larry, kroť se (TV seriál)
The End (S05E10)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Navždy špion (S01E06)
Oliver Beene (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Ed (TV seriál)
M.Y.O.B. (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Block Buster (S02E14)
Přátelé (TV seriál)
Jak to mohlo být 2. část (S06E16)
Jak to mohlo být 1. část (S06E15)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Halloween (S02E05)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Reverse Peephole (S09E12)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
George Wendt Show, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace