foto

Bodhi Elfman

  • nar. 19.7.1969 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Medicine Men
2019 Aliens, Clowns & Geeks
2016 Sing For Your Supper
2008 Struck
2006 Love Comes to the Executioner
Love Hollywood Style
2005 Fielderova volba (TV film)
2004 Collateral
Opičí agent
2003 Coyote Waits (TV film)
2002 Hip, Edgy, Sexy, Cool
2001 Láska plná omylů
2000 60 sekund
Na pokraji slávy
Rabín, kněz a krásná blondýna
Sand
1999 Parchanti nebo poldové?
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Rituals and Resolutions
1998 Armageddon
Girl
Godzilla
Hollyweird (TV film)
Mercury
Nepřítel státu
Slappy a Smraďoši
1997 Going Home
1996 Bradyovi 2
1995 Ripple
1994 Nová noční můra
Příběhy ze života: Konfrontace s Brandonem: Intervence narkomana (TV film)
Svraštělé hlavy
1993 Double Deception (TV film)
Stepmonster
1992 Kruté neřesti (TV film)
Slídilové

TV seriály

2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Do akce (S13E01)
True North (S12E19)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mirror Image (S12E07)
The Crimson King (S12E01)
The Storm (S11E22)
2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mr. Scratch (S10E21)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Katie You Can Drive My Car (E07)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Leviatan (S02E13)
Bojuj nebo uteč (S02E12)
Obvinění (S02E11)
další epizody (6)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Čaroklání (S06E21)
2003 Dragnet (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Donny, málo jsme tě znali (S01E03)
Pohotovost (TV seriál)
Chyť a nepouštěj (S09E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Home Is Where the Art Is (S05E08)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
1998 Dharma & Greg (TV seriál)
A Closet Full of Hell (S02E06)
Správná pětka (TV seriál)
Separation Anxiety (S05E02)
1997 George & Leo (TV seriál)
Hiller and Diller (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Panenská horká linka (S09E07)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)

Dokumentární

1996 Farewell: Live from the Universal Amphitheatre Halloween 1995 (koncert)

Host

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky