Reklama

Reklama

VOD (1)

Na planetě ve vzdálené galaxii drží mocichtivý skřet v zajetí krásnou princeznu. S jejím titulem a svým bohatstvím bude moci vládnout celému vesmíru. Zhatit plány tohoto maniaka a zachránit princeznu - to je úkol pro vesmírnou jednotku. Proti nim však stojí nejen zkušený intrikán, ale také gigantická krvežíznivá obluda - pavoučí muž. V příběhu plném napětí a zvratů musí posádka bojovat nejen s vychytralým padouchem, ale navíc musí zneškodnit časované zařízení, které má zničit celou kosmickou loď. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (31)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

I v saku to tomu skřetu sluší. 4 díl o nezbedném skřítkovi nás zavede do vesmíru,buhužel se tentokrát jedná o video film a my se tak dočkáme příšerných počítačových efektů,které byly spíše vytaženy z nějaké počítačové hry. Leprechaun 4 neztratil naštěstí nic ze svého ducha a tak pokračuje v vraždění s čeným smyslem pro humor. Máme tu odkaz na Hvězdé války,kdy skřítek zeleným leisrovým mečem zabije jednu ze svých obětí. A tentokrát se neopavažujte si z něj dělat sranddu z jeho malé výšky,tentokrát nám ho tvůrci ke konci filmu naservírovali až do gigantických rozměrů. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Když si vezmu 1, která není ve výsledku nic moc, tak přesto překonává tento díl o třídu. A to nemluvím o 2 a 3. A i když na konci každého dílu (aspoň dosud) Leprikón vybuchne či se rozteče, tak ho zde máme v r. 2096 (vždy mě pobaví, jak si autoři prostě jen tak nahodile vymyslí nějaký rok:) kterak si namlouvá docela fešnou a lehce nazlacenou a oblečenou princeznu Zarinu, která sice na chvíli ukáže své přednosti, ale věřte mi, že budete rádi, když si tu koženou podprsenku s kovovými ostny zase rychle nasadí, páč s ní vypadá mnohem lépe. Plus za to, že ona přežije celý děj a její nápadník exploduje (jak jinak) ve vesmíru. Je to celé ale nudné až běda a když už to ani por. Gruber z Halo, Halo nevytrhnul, je to už na pováženou. Davis to sice zachraňuje, ale to ve výsledku nepomůže. I když za to asi nejzajímavější považuji jeho debaty se Zarinou. Aspoň se hezky (když už nebyla v záběru princezna) dívalo na dr. Reevesovou aka Linnis Parisová z STV. Sice dosti stereotypní blondýnka, ale aspoň ten účes stál za to.;-) I ten zbytek, pochopitelně. Závěrečný fakáč in space (možná to naznačuje, co si myslí rež. o divácích) byl aspoň trochu ftypný, když už nic. A ta těžce CGI loď v době, kdy B5 valil už skoro 4 roky, mi nevadila, tak jako jiným. To bylo totiž to nejmenší. V rámci doplnění série, ano. Jinak, klidně přeskočiti. Blbost to je, ale nudná. Takže jen za 2. Pokud bych totiž v nějakém pominutí smyslů dal za 3, tak bych musel dáti 2 a 3 plný počet. Na podobný příspěvek do jiné ságy, která se většinou odehrává zrovna pozítří:) Jason X, to nemá ani omylem. Zpátky na Zem. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Naprostý úpadek již tak sotva průměrné série do smrdutých céčkových vod. Příběh tak slabý, směšný a nefunkční, že se občas zdá, jako by vám něco uniklo. Což se ale od zavlečení série do vesmíru dá jen a jen čekat. To nikdy nevěstí nic moc dobrého. Leprechaun je pořád tím nejlepším, co může film nabídnout, jenže se před kamerou zrovna moc neohřeje a když začne mávat světelným mečem (ano, světelným), chce se vám hrozně smát. Ale ne proto, že by to bylo zábavné. Za postavy vám bude trapně, o jejich hereckých zadnostech již nemluvě. Docela velký omyl. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Takový čistý průměr. Viděl sem čtyři díly zatím. Moje pořadí je L3, L1, L4, L2 .Malí rozpočet šel vidět dost. triky sou chabé. Ale podle mě změna prostředí Leprechaunovi prospěla a navíc není jenom on kdo bude škodit ve vesmíru. Je tu taky mutant který vznikl spojením pavouka a škorpiona. Ikdyž je špatně udělanej, nepříjemný pocit vzbuzuje. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem už viděl jako jedničku a další pozdější díly z netu s titulkama, pamatuju si že předtim na CSFD to tady nemělo ještě český název a ani jsem nevěděl že tohle ještě vyšlo u nás na VHSce. Je to poslední díl co u nás na videokazetě vyšel. Ale s českým dabingem jsem to nikde nenašel. Leprechaun 4: In Space - Přeloženo jako Vesmírná jednotka - No to je ale pěkně debilní název když je to o Leprechaunovi :D Prostě Češi no, jak už je u nich zvykem ty překlady, to je jasný :D Když jsem viděl poprvé tenhle díl, dost jsem se nasmál, hlavně tomu dementnímu plešatýmu androidovi nebo co to bylo :D Vypadal a mluvil jak buzna :D Dr. Mittenhand (Guy Siner). Nebo ten voják jak se převlíkne za ženskou a tancuje, to je taky prdel :D No ty triky co tam jsou na počítači, jsou hrozný, ale ty co nejsou - Masky atd. Ty nejsou špatný. Ale co jinýho čekat od video filmu. Vůbec mi to nevadilo. Je to zas úplně jiný protože se to odehrává ve vesmíru a Warwick Davis je pořád stejně dobrej. Na dabingforu jsem viděl že tady daboval Leprechauna Jiří Prager, podlě mě musel znít dobře, fakt škoda že to nikde neni s tim dabingem, to bych rád viděl. Tenhle díl se mi hodně líbil. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (4)

  • Podľa Dava Tripeta, ktorý sa podieľal na produkcii prvých troch dielov série, nápad na tento diel vznikol ako reakcia na úspech filmu Apollo 13 (1995). Keď uvidel plagát k filmu, jednoducho nahradil tvár Toma Hanksa tvárou škriatka a onedlho sa už pracovalo na scenári. (beso74)
  • Úlohu Dr. Mittenhanda si mal pôvodne zahrať Erik Avari. (beso74)
  • Warwick Davis, hrajúci škriatka, používa vo filme svetelný meč. Nebola to pre neho žiadna novinka, v minulosti totiž hral v niekoľkých filmoch zo série Star Wars. (beso74)

Reklama

Reklama