Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Wysch 

všechny recenze uživatele

I love these crap movies. Chtelo by se mi rict, ze az vyrostu, budu tocit takovyhle srajdy. Akorat ze ve ctyriceti uz je asi pozde na to, abych vyrost. Tenhle film je fakt hloupej a plnej popkulturnich narazek az tak moc, ze vlastne lame ctvrtou stenu za predpokladu, ze si to samotnej scenarista a reziser uvedomujou. A kdyz se podivam na tvurci historii scenaristi a vezmu v potaz, ze McG byl odjakziva reziser presne takovejch srajd, musi to bejt lamani ctvrty steny. Also, Jack Gore has Josh Hutcherson vibes a Miya Cech ma imho budoucnost. Also also, Alex urcite hral Dead Space, protoze toho emzaka znegoval jako Isaac Clarke :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinný dobrodružný film o partě čtyř dětí, toho času na táboře  v přírodě, zachraňující svět před mimozemskou invazí.  Už na samém začátku ohromí doslova čítanková rasová rovnoprávnost. Tři chlapci a jedna dívka. Jeden chlapec je černovlasý, druhým blonďák nebo snad i zrzek, třetí je klasicky charakterem užvaněný černoch, no a dívka má zastoupení asijské, v tomto případě Čína. V prvních necelých dvaceti minutách se seznámíme s hlavními postavami a místem, kde se vše odehrává, a ihned se jde bez nadsázky a tvrdě na věc. Začne útok. A protože se jedná film rodinný, je potřeba se také podle toho na to dívat. Za povšimnutí stojí, že je použito mnoho scén ze známých filmů,ať už v rámci fantasy či sci-fi, které se dokonce i mírně parodují. Například scéna, kde se děti ukrývají před mimozemskou bytosti v kuchyni, je ze snímku 'Jurský park'. Další známá scéna, kde děti jedou na kolech  po silnici za doprovodu podmanivé hudby, je připomínka na snímek E.T. Mimozemšťan'. A dalo by se pokračovat dál, takže filmoví znalci si tu v tomto přijdou na své. Od režiséra McG vcelku překvapení. Drží se sice stále svého tvořivého zaměření, ale je vidět, že ani rodiny žánr mu není cizí. A s námětem se trefil do černého. Snímků o mimozemské invazi už bylo natočeno více než dost, avšak v podstatě žádný, kde by hrozbě čelili děti. Snímek má patřičný švih, výborné efekty a spoustu humoru. Je to něco jako dětský zábavný park se vzrušující dobrodružnou jízdou, kde si každý může najít to své. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Splácanina všeho možného a navíc nezábavná. Když ve scéně v kuchyni cituje Jurský park a zároveň Vetřelce, dá se na to dívat, ale takových scén je žalostně málo. Hlavní dětští hrdinové se navíc bůhvíproč chovají jako o deset let starší, ale vtipné to není... Chtě nechtě jsem je navíc musel porovnat s hrdiny Stranger Things, kterým nesahají ani po(d) kotníky. Co se týče režie, McG je sice můj oblíbený videoklipový blázen (a pro Netflix už natočil fajn The Babysitter), ale tentokrát ho v rozletu citelně brzdí rozpočet - při prvním setkání s mimozemšťany jsou triky vyloženě špatné a později se s nimi pro jistotu šetří a film bohužel nemá co nabídnout. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě chujovina vyloženě pro teenagery. Snímek jenž sleduje příběh čtyř děcek, který mají zachránit svět před šmejdem z vesmíru. Akce by se tu sice nějaká našla ale celkově mi to přijde málo vtipný a hlavně je to film plnej klišé. Taktéž lze tenhle kousek nazvat jako celovečerní reklamu pro firmu Adidas. Hnus. Jedna silnější hvězda. Víc ani ťuk. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Scény, co vykrádají Jurský Park, scény co vykrádají Vetřelce a dokonce drahej McG vykrádá i sám sebe - Terminator Salvation. Do teď nevím, jestli jsou cílovka vážně desetiletý dětska, protože se baví neustále o sexu a análních věnečcích. Postavy celkem nesympatické, hlavně zrzavej bratr, kterej má na můj vkus až moc duše. Ale uznávám, že černej kluk vypustil z pusy pár gagů, u kterých jsem se pobavil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama