Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka by ušla, ale je tam takovejch kravin...scénář je fakt směs rádoby humorně dramatických momentů které vás donutí obracet oči v sloup. Buďto to mělo být hravější, na způsob Astrid Lindgrenové, nebo pro změnu se to brát víc vážně. Takhle to není ani jedno. Postavy sice rozdělené pěkně jak se patří, rasa, pohlaví, ale žádná chemie, herecky taky nic moc. Jako dalo se to, ale mohlo to být lehce mnohem lepší. Úplně by stačilo kdyby postavy byly o pár let starší, prostě puberťáci. Dětem co vypadají na 10-11 se plno věcí těžko věřilo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že je McG tak špatný režisér. Technicky a digitálně to bylo v pohodě. Jenom mě fascinuje, že nikoho z filmu nenapadlo, že takhle se děti, podle mě, ve svých letech rozhodně nechovají. Každopádně popkulturní narážky byly super, určitě jsou největší devízou filmu. Chtěl bych ale znát někoho, kdo bude v popkultuře mít takovej přehled, jako ti rozmazlenci (kromě toho zrzouna) tady. Nemohl jsem je vystát. A myslím si, že v porovnání s například filmovým To nebo seriálovým Stranger Things je toto největší kámen úrazu samotného filmu. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Snaha za každou cenu být cool a snad ve všech aspektech vykrást Stranger things? Jo, to by tam bylo.... Šikovní mladí herci, ale naprosto nefunkční film... Efekty dobré, prostředí super, ale strašně moc to tlačí na pilu, až to bolí. Buď to měla být blbá parodie nebo se to mělo držet nohama na zemi, ne něco mezi. Což prostě bolí. To černé děcko mělo umřít hned na začátku, a to rozhodně nejsem rasista, ale marně jsem hledal komickou stránku. Bolelo to hodně. Ale tady těch trapáren, kdy armáda neobstojí, jenom skupina hláškujících cool dětí ano, těch už bylo... prosím už žádné další... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrzavý přechytračený pihatý chlup, asijský spratek, kterému přejete smrt hned na začátku, černoušek a kluk z pasťáku co neumí psát čísla zachraňují svět před 2 mimozemšťany. Všichni dospělí postupně umírají, ale ty děcka jsou tak nad věcí, že stihnou pustit z vězení vraha, přesléci se do oblečení Adidasu, které je nehořlavé, nezašpinitelné, nezničitelné (asi nějaký nový model musím si ho sehnat) zazpívat si zatančit, zamilovat se a samozřejmě zlikvidovat ty 2 mimozemšťany. Rozpočet byl nejspíše hodně nízký tak, že začátek vykrade Rampage chvílemi to vypadá jako hodně nízkorozpočtová Válka Světů s cca 30 herci a dalo by se pokračovat. Navíc nejsem nějaký odborník, ale kolik měl v sobě ten doktor krve, když to dokázalo několik dní a hodin kapat na tu morseovku nemluvě o tom, že člověk by čekal, že budova Nasa bude mít nějaké zabezpečení a ochranku. Úplný konec to pohřbí úplně. 20 procent za zhruba 2 až 3 vtipy co tam zazněly a 20 za film. ()

fr0sty 

všechny recenze uživatele

Před nějakou dobou jsem viděl trailer na tento film, nevypadalo to špatně. Nedávno jsem na něj narazil na ČSFD a docela mě zarazilo místní hodnocení, ale i přesto (nebo možná proto) jsem se na něj podíval. Jaká chyba .. jedná se o sprostou vykrádačku jiných snímků, film, který servíruje servíruje cliche za cliche. Tu jednu hvězdu dávám za začátek filmu, kde jsem se ještě bavil, některé hlášky se fakt povedly (It´s seven eleven all over again..), ale (vím, že to bude znít rasisticky ale nemyslím to tak) od chvíle co začne mluvit malá asiatka to začne být opravdu špatné. Chvílemi jsem si na začátku říkal, že film asi nebude určen pro dospělé publikum a je cílený hlavně na mladší, ale několik docela brutálních scének toto vyvrátilo. Posledních 30 minut jsem měl problém vůbec dokoukat. Jednu věc jsem ale přeci jen zjistil - pokud někdy dojde na invazi z vesmíru, je nutné se od spodního prádla až po pokrývku hlavy obléct do věcí firmy Adidas, jedině to vás totiž ochrání. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama