Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebyl by to Homer, kdyby se svým vlastním přičiněním nedostal do maléru – tentokrát jej pronásledují producenti televizní stanice kvůli sponzorskému daru. Zoufalý Homer hledá azyl v kostele. Reverend ve snaze zachránit ještě, co se dá, posílá Homera do Mikronésie jakožto misionáře... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super hlášky od začiatku do konca, dokonca aj Marge zaperlí. No a pointa? Nikdy nenechávajte Homera doma samého, minimálne ak máte pevnú linku. Takže pozor, spomeňte si, koho ste ráno nechali doma. Nanešťastie pre neho samotného mu reverend Lovejoy vysvetlil význam slova azyl, čo má za následok, že Homer skončí niekde v Pacifiku ako misionár. Ako to môže prebiehať, si domyslite sami, alebo ešte radšej, pozrite si jeho lapálie sami. Hovoriaca žaba nemala chybu, jeden z najlepších fórov vôbec. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hmm. I can see the house is falling apart without me, so here's the new order. Bart, you're the man of the house. Lisa, I'm promoting you to boy. Maggie's now the brainy girl. Toaster can fill in for Maggie. And, Marge, you're a consultant." ()

Reklama

Reklama