Reklama

Reklama

Pro Evana McCauleyho (Mark Wahlberg) jsou znalosti, které si vědomě neosvojil, a vzpomínky na místa, kde nikdy nebyl, skutečným prokletím. Právě když se ocitne na pokraji duševního zhroucení, kontaktuje ho tajná skupina, která si říká „Infinite". Prozradí mu, že střípky vzpomínek jsou pravděpodobně skutečné, ale pocházejí z jeho minulých životů. Infinite vtáhne Evana do svého neobyčejného světa, kde jen hrstka nadaných jedinců dostane šanci znovu se narodit i se všemi vzpomínkami a dovednostmi nashromážděnými za celá staletí. Evan musí odhalit tajemství minulosti a najít klíč k zneškodnění nebezpečného chlapíka (Chiwetel Ejiofor), který chce vyhladit lidstvo, aby ukončil mučivý cyklus svých reinkarnací. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dneska už je standard, že se Vám ve sci-fi béčku otočí dříve tři áčkoví herci. Taky je ale standard, že to béčko stojí často za hovno, protože dneska si film natočí už snad každý lojza. No, pravda, že Antoine Fuqua lojza úplně není, ale tyhle technologický záležitosti, to je něco pro něj. Tady ale ulít do všech směrů. Infinite je čirá hovadina. A navíc dost nudná a nezáživná. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy akčních sci-fi. Jedny točí Christopher Nolan a druhý jsou pak např. Nekonečný nebo Old Guard. No dobře, pak jsou ještě třetí a to jsou děsný sračky. Fuqua se podle mého snažil trochu dotáhnout na Nolana, ale nevyšlo mu to. Akce byla fajn natočená, teda ten závěr byl extrémně moc, ale proč ne, když víte, že se narodíte znovu. Fuqua vlastně nikdy nenatočil něco, kde by byla akce od začátku do konce, on navnadí, pak pomalu vypráví a před koncem dostanete nálož. Je to prostě jeho standard a držel se ho tentokrát. Celkově za mě 60%, trochu mě překvapuje to nízké hodnocení tady, ale vzhledem k tomu, že dnes je v módě být hater a vše kritizovat, a sám si ani nezavázat tkaničku u boty, tak se vlastně až tak nedivím. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání byla takřka nulová, ale přecijen jsem to z úcty k režisérovi nakonec zkusil a doufal v zázrak. Začátek sice vypadal nadějně, jelikož šráb přišel s jedinečnou myšlenkou reinkarnovaných válečníků. Bohužel však nezvládli příběh a ten byl úplně prázdný. Jediné co tvůrcům vyšlo, byla parádně zvládnutá choreografie akčních scén, které sice vypadaly na pohled hezky, ale ve výsledku jsou spíše tuctové a tím pádem zapomenutelné. I přes skvělou myšlenku má nakonec film alespoň nějakou úroveň jen díky výtečnému Wahlbergovi se samurajským mečem. Za což ostatně uděluji nejvíce bodů. Klady: Vizuál, Wahlberg a nápad = ztráta času.  45% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapive vubec ne takova sragora, jak to podle ukazek a zdejsiho hodnoceni vypadalo. Scenar je samozrejme vymletej a castokrat postradajici smysl, navic to misty vypada jak vykradacka x dalsich filmu, ale to je tak jedinej problem. Jinak je to svizne natoceny akcni becko na ktery se dobre kouka, triky az na par vyjimek jsou v pohode, akce je natocena velice dobre a herci jsou sympataci. Zadny veledilo se sice nekona, ale jako odpocinkova zabava proc ne. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Spojení jmen M. Wahlberg a A. Fuqua znělo slibně, dokonci i nějaká první třetina filmu vypadala slušně. Ale pak se v tom začali všichni tak nějak plácat, přestalo to být zajímavý, dokonce jsem se přistihl, že u toho ani moc nedávám pozor a bylo mně to jedno. Což je teda u filmu se stopáží 1h 40min dost smutný. M. Wahlberg hraje svou klasiku, pracky má pořád namakaný, že by jeden skoro brečel, jak je to možný. Za to A. Fuqua by se mohl přejmenovat na Fuckua, protože po filmech, který má za sebou, bych čekal něco výrazně lepšího! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • The New York Times zaradil film medzi „najhoršie filmy roku 2021“. (Arsenal83)
  • V úvodnej sekvencii v Mexico City sú autá, ktoré sa objavia počas naháňačky, staršie ako 30 rokov, ktoré sa podľa mexického zákona nesmú pohybovať po uliciach Mexico City. Policajné autá sú tiež zastarané, rovnako ako farby laku a policajné nápisy. (Arsenal83)

Související novinky

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

14.11.2023

Stávky skončily, studia nelení a mohou tak vesele oznamovat nové projekty, na nichž se znovu rozjíždí práce. Nejinak je tomu u Netflixu, který se nikdy nebál drahých ambiciózních fláků, a proto teď… (více)

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

Byly zveřejněny nominace na Zlaté maliny

07.02.2022

Jak už je tradicí, den před vyhlášením nominací na prestižní Ceny Akademie přichází seznam nominací na nechvalné Zlaté maliny (Razzies), tedy anticeny mířící k nejhorším filmům a tvůrčím výkonům… (více)

Akční sci-fi Marka Wahlberga vynechá kina

Akční sci-fi Marka Wahlberga vynechá kina

07.05.2021

V době, kdy se začíná konečně mluvit o otevírání kin v Česku, americký kinoprůmysl se pomalu ale jistě probouzí z umělého spánku a studia s výjimkou Warner Bros. slibují, že už na žádné další odklady… (více)

Will Smith otrokem

Will Smith otrokem

15.06.2020

K oznámení tohoto filmu si nejspíš tvůrci nemohli přát lepší načasování. Otázka systematického rasismu a rovnocennosti je ve Spojených státech opět jedním z hlavních předmětů konverzace a své k tomu… (více)

Reklama

Reklama